Mot Detroit och ett andra möte mellan Tigers – Pirates. Första slutade 7-4 till ett bra Pirates som slog in de chanser man hade samtidigt som siffrorna kunde varit mycket högre, 17 hits samlade killarna från Pittsburgh på sig, då har man svingat ganska bra under en match. Tigers med 4 runs efter en trög start och avslutade matchen med endast 6 hits. 

  • DET Tigers – PIT Pirates
  • Speltips: DET Tigers över 8.5 hits i matchen
  • Odds: 1.80 @bet365
  • Insats: 5/7 units
  • Spelstopp: 19.10

Startande för PIT Pirates - 

Juan Nicasio, gick för en 3.86 ERA förra säsongen med 58 kastade innings och släppte över dessa 58 innings 59 hits samt en hög 1.58 WHIP. En enda match startad förra säsongen när han var hos LA Dodgers, var innan dess i Colorado och har gått där han till skillnad från Dodgers startade en hel del matcher. Låg runt en 5.00-5.30 ERA i Rockies, en hel del släppta hits och höga WHIP’s. Inga supersiffror för Nicasio alltså. Började dock denna springtrainingen och säsongen bra där han gjort ett par stabila insatser, men räcker hans pitching till i kvällens match? Njaa -
tigers2Pittsburgh_Pirates10

Tigers lag och offensiv - 

Man sitter på ett bra lag med flertal tunga namn på sin lineup, trots att man gjorde en helt bedrövlig säsong med samma spelare i princip förra året så tippas Tigers till en ljus säsong i år istället, varför? Man har helt enkelt ett av ligans bästa lag,på papper i alla fall. Men nu så här långt har man verkligen visat vad man går för på den offensiva fronten som ser otroligt bra ut och man har bara öst in runs och hits i matcherna. Kinsler, Martinez, Iglesias och Castellano är fyra herrar som börjat detta året fantastiskt bra. Man svingar,springer och slår in helt rätt därför har inte många lag haft det lätt mot detta framåtgående lag. Sen har vi ju lagets överlägset största stjärna och även en av mina favoriter, Miguel Cabrera som dock inte börjat detta året på bästa sätt eller som han kan. Men han kommer komma igen, var så säkra.

Nicasio för Pirates släppte förra året i snitt en hit per inning, mot ett så här offensivt lag som Tigers varit så här långt in i säsongen kan siffrorna lätt dra iväg för Pittsburgh-pitchern, Cabrera kommer äntligen igång och ett taggat Tigers på Comerica Park fixar hitsen efter 6-7 innings?

1.80 hos bet365 på Tigers över 8.5 hits är taget. /MSrekare