Mot Detroit där Yankees tas emot för andra gången av tre i denna serien. Första mötet får väl ändå erkännas var total-dominerat av Tigers, man vann hitsen med 13-3 och matchen med 4-0, mend Zimmerman för Tigers igår på kullen kom inte Yankees långt. Det märktes. Andra förutsättningar i kväll då en helt annan typ av pitcher kommer starta för Detroit. Det kommer märkas.

  • DET Tigers – NY Yankees
  • Speltips: NY Yankees över 8.5 hits
  • Odds: 1.71 @bet365
  • Insats: 6/7 units 
  • Spelstopp: 19:10

Startande för DET Tigers - 

Mike Pelfrey, gick förra säsongen för ett 6-11 WIN-LOSS record med en 4.26 ERA och en något hög 1.48 WHIP. Hans släppta runs förra säsongen var väl godkända med tanke på att han kanske inte besitter någon otrolig kompetens också med tanke på hans förgående säsonger.,om jag inte minns fel släppte han runt 80 över 160 pitchade innings. Vad som däremot är intressant med Pelfrey är han tendens att släppa hits, förra säsongen släppte Pelfrey strax under 200(!) hits över hans 160 pitchade innings och vad är det då som orsakat dom siffrorna? Jo, Förra säsongen kastade han en boll av fem rätt när han avfyrade sina sinkers, dom andra fyra gångerna sjönk dom inte tillräckligt som därför resulterade i enkla hits för bortalagen.
yankeestigers2
Vilka är det då som ska lösa offensivet för Yankees ikväll? 

Man har pratat om att Yankees ska kunna ta sig till playoffs utan vidare problem denna säsongen, vi får se hur det blir med det men anledningen till att man pratar om det är mycket på grund av det lag man har nu. Ellsbury, Gardner, Castro, Texeira, Gregorius och självklart Yankees i särklass största stjärna Alex Rodriguez är några av de killarna som har en otrolig potential, vissa hade mindre bra säsong på slag-snittet förra säsongen men har kommit igång riktigt bra i år och visar att man är bättre än vad man var förra året. Rodriguez spelade inte i går kväll mot Tigers men väntas vara med i kvällens uppställning där man kommer satsa på en offensiv uppställning efter gårdagens nollning.

Mike Pelfrey har en av de lägsta siffrorna i ligan när det kommer till strikeouts och strike-to-walks, mycket på grund av han sinkers som egentligen ska vara hans bästa kast men som han fått kämpa för då dom inte sjunkit utan stannat i luften utan att droppa alls, då blir det lättslaget för killarna som ska stå i boxen.

Med ett sving-glatt Yankees och med en A-rod i kväll i som lyfter lagets prestationer samtidigt som vi har en av ligans kanske form-svagaste startande pitcher på kullen, ska Yankees kunna lösa denna hitlinan 9/10 gånger. 1.71 gånger på Yankees över 8.5 hits är taget.

/MSrekare