Här har jag hittat ett väldigt bra odds som vi testar med en liten slant. Oddset är en aning för högt i mina ögon för att avstå ifrån.

  • Match: Derby – Millwall
  • Tips: Derby 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,96 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 24/9

Analys:

Derby har inlett piggt i början på serien och hade 4 raka vinster innan laget drog på sig två något onödiga förluster. Laget imponerade dock enorm mycket senast när dom vände och vann borta på Nottingham trots 0-1 efter 5 min och med en man mindre i nästan hela matchen. Formen är bra med 3-0-2 och laget ligger på en mycket fin 4:e plats i tabellen. Derby har verkligen imponerat och spelar mycket bättre än förra säsongen då laget skrapade ihop 49 poäng på 46 matcher, redan nu har laget 15 poäng på 7 matcher. Topplagen får se upp med Derby som kommer att ta många poäng på hemmaplan om självförtroendet håller i sig. Målvakten Fielding blev utvisad senast och Legzdins ersätter med all säkerhet, inga större problem då defensiven varit väldigt stabil hittills.

Millwall är ett helt annat lag på bortaplan, det är ingen hemlighet, och tog exempelvis förra säsongen 42 poäng hemma respektive 25 poäng på bortaplan. Hittills har säsongen börjat en aning knaggligt och laget ligger på en 16:e plats för tillfället. Formen i ligan är inte särskilt bra heller, 0-2-3 på de fem senaste matcherna har det blivit. Då räknar vi inte in cup-förlusten mot Wolves senast som slutade 0-5! till Wolves. 4 raka ligamatcher har Millwall nu utan att ha gjort ett mål framåt, det är oroväckande. Jag tror inte på någon vändning nu heller mot ett starkt Derby på deras bortaplan. Insatsen tillbaks vid oavgjort.

Oddset är väldigt bra i mina ögon och spelas direkt med medelinsats.

Lycka till!
//Josef