Doncaster har en tuff uppgift framför sig när dom skall ta sig an Derby på bortaplan för att inkassera sina första poäng för säsongen.

  • Match: Derby – Doncaster
  • Tips: 1 (Derby vinner)
  • Odds: 1,96 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 20/8

Analys:

Derby har spelat väldigt övertygande i inledningen av säsongen och tagit 3 vinster på 3 matcher. Laget har slagit Birmingham hemma samt Watford och Blackpool på bortaplan, vilket verkligen imponerar. Derby har gång på gång överraskat och vunnit mot favoriter och det skall bli intressant att se hur laget spelar nu när dom får finna sig i att vara favoriter själva. Derby åkte ur ligacupen mot Shrewsbury som är ett mycket sämre lag än Doncaster så det kommer att krävas 100% inställning om man vill ha med sig alla 3 poäng här idag på hemmaplan. Håll koll på Steve Davies på topp som varit skadad mycket men nu är tillbaks på allvar och har gjort 2 mål hittills.

Doncaster imponerar inte och har inte vunnit i the Championship sedan den 1 mars då laget slog just Derby på bortaplan. Det tror jag inte kommer hända två gånger i rad och formen är just nu också usel. Doncaster har 3 raka uddamålsförluster så här på inledningen av serien och laget ligger sist i tabellen redan nu. Doncaster var redan innan säsongen tippade att hamna i botten av tabellen och många experter verkar få rätt. Truppen ser också väldigt svag ut och laget har bara köpt en enda spelare inför den ny säsongen. De har ett par rutinerade spelare såsom Coppingen och Oster i laget men tyvärr tror jag att det inte räcker till här borta mot Derby.

Derby har revansch att utkräva för deras förlust senast mot Doncaster och här på hemmaplan skall dom bara vinna.

Lycka till!

//Josef