Derby är starka på sin hemmaplan och nu ställs man mot Burnley som har kammat noll på bortaplan än så länge. Klar etta?


Derby – Burnley
Spel: 1
Odds: 2.15 @ Ladbrokes
Insats: 6/10

Spelstopp: 16.00

Derby har inlett med resultatraden 2-2-2 medan motståndarna Burnley har inlett något sämre med resultatraden 2-0-4. Inget av lagen ser speciellt starka ut men något som verkligen talar för mitt spel är hemmaplansfavören som Derby har.

Derby har krossat Watford med 5-1, spelat 2-2 mot Sheffield W i premiären och nu senast vann man knappt över Charlton med 3-2. Man hade ledningen med 3-0 i 64e minuten mot Charlton när man började slappna av och Charlton kunde sånär kvittera i slutet av matchen. Man fick sig en rejäl utskällning efter den matchen och spelarna bör vara rejält motiverade här när Burnley kommer på besök.

Burnley har tagit båda sina segrar på sin hemmaplan för på bortaplan har man åkt på stryk i samtliga 3 matcher. Man har fått se sig besegrade av Middlesbrough (3-2), Huddersfield (2-0) och nu senast Leicester (2-1). Burnley har sin hemmaplan som stora styrka medan man på bortaplan inte alls fungerar. Nu ställs man dessutom mot ett Derby som är starka på sin hemmaplan plus att de har fått en rejäl utskällning efter senaste matchen. Jag tror man får det tufft…


Fixar Nathan Tyson vårt spel här?

Derby hoppas få tillbaka anfallaren Nathan Tyson till den här matchen då han varit sjuk i veckan och missade senaste matchen. Det mesta talar för att han kan spela här vilket givetvis är ett stort plus. I övrigt inga nya skador utan man saknar fortsatt Mark O´Brien och Shaun Barker.

Burnley har sena tester på superanfallaren Charlie Austin och Michael Duff. I Övrigt saknas fortsatt anfallaren Danny Ings. Utan Charlie Austin känns Burnley inte alls farliga framåt men skulle han komma till spel blir det tuffare för Derby men jag tror dem löser det ändå!