Toppmatch i segundan när tabellettan Deportivo tar emot tvåan Valladolid. Hårda avbräck i backlinjen hos ena laget vilket gör att jag klipper till direkt på ett överspel. Haka på!

  • Match: Deportivo – Valladolid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.81 @ betsafe
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Deportivo leder ligan med fem poäng före Valladolid och är så gott som klara för spel i Primera Division nästa säsong, i alla fall om man tar en titt på det återstående programmet man har. Formen är inte den bästa och senast så åkte man på pumpen på bortagräs mot Almeria med 2-0, säkerligen på grund av att man börjat slappnat av lite. Kikar vi på lite målstatistik så har man bara gått mållösa från hemmagräset en gång denna säsong och man gör ofta två mål eller fler när det vankas match i den egna borgen. Man har en riktigt vass anfallslinje med spelare som Lassad och Guardado, där bägge håller väldigt hög klass för den här divisionen. Av de 16 matcher som Deportivo spelat på hemmagräset så har 14 av dessa gått över linan 2,5 mål.

Till kvällen har man dessutom stora problem i backlinjen då Colotto, Aythami och Rochelle saknas. Dessutom så har man en skadad förstakeeper i form av Aranzubia, detta skadar givetvis inte för överspelet .

Guardado håller en riktigt hög klass i segundan!

Valladolid har knallform i ligan och är obesegrade i sina åtta senaste matcher, man har sju vinster och ett kryss på dessa. Man som sagt på en andraplats i detta nu vilket innebär spel i högstaligan nästa säsong, men bara två poäng bakom så skuggar Celta Vigo, så man har absolut inte råd att tappa poäng här. Valladolid har gjort mål i 9 raka matcher och har sammanlagt gjort 20 mål på dessa. Med avbräcken i hemmalagets backlinje så är jag tämligen övertygad om att man gör minst ett mål här.

Bortalaget saknar backen Valera och mittfältaren Sisi, tillbaka från avstängning är vänsterback Balenziaga.


Jag är lite kluven här och funderade länge på över 2,5 mål eller att båda lagen gör mål. Men med de defensiva avbräck som Deportivo har så väljer jag överspelet. Valladolid behöver poäng mer och kommer satsa framåt här, det lär nog öppna upp spelet rejält.

Kör även ett par sidospel i matchen:

Valladolid över 1,5 mål – 2.37 @ bet365 – 2/10 units

Valladolid över 2,5 mål – 6.00 @ bet365 – 0.5/10 units

/e@sy