Riazor är hemmaplan åt Deportivo La Coruna som ikväll får besök av Sevilla. Tycker det väger över åt bortalagets fördel här men väljer istället att gå på ett målspel som känns bra.

  • Match: Deportivo – Sevilla
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Deportivo är faktiskt obesegrade än så länge i la liga, men trots detta så ligger man först på en nionde plats i tabellen. Anledningen till detta är att man kryssat i tre av sina fyra matcher och har därför samlat ihop skrala sex poäng. Man har heller inte mött allt för svettigt motstånd om vi bortser från Valencia på Mestalla där man svarade för en beundransvärd vändning från 3-1 till 3-3. Övriga matcher har man spelat mot Osasuna (2-0), Getafe (1-1) och Granada (1-1). Man har alltså gjort mål i alla matcher och har en vass offensiv med spelare som Riki och Oliveira som strikers. Dessa spelare har redan presenterat sig och har gjort fyra av Deportivos sju mål hittills. Riki och Camunas var två frågetecken inför den här matchen men är nu med i truppen och jag förväntar mig att man är i speldugligt skick..

Trolig startelva Deportivo:

Aranzubia, Pablo, Aythami, Marchena, Evaldo, Dominguez, Aguilar, Gama, Valeron, Pizzi och Riki.

Jesus Navas, Sevilla.

Sevilla är precis som Deportivo obesegrade i ligan hittills men har knipit lite fler poäng med två segrar och två oavgjorda. Man har inte heller mött särskilt svettigt motstånd fram tills senast då Real Madrid kom på besök till Ramon Sanchez Pizjuan. Där gjorde Sevilla en kanonmatch och lyckades besegra ”marängerna” med 1-0 efter mål av Trochowski redan efter ett par minuter. Man har varken öst in mål eller släppt in särskilt många bakåt än så länge och har en målskillnad på 4-2. Men detta speglar knappast matcherna man spelat tycker jag som varit allt annat än chansfattiga. Framåt har man klasspelare som Navas, Negredo och Manu del Moral som jag säkerligen tror kommer fixa ett mål på Deportivo ikväll.

Trolig startelva Sevilla:

Palop, Cicinho, Botia, Spahic, Navarro, Trochowski, Medel, Rakitic, Manu, Negredo och Navas.


Senast mot Real Madrid så ställde Sevilla upp väldigt defensivt, något som man inte lär göra här.  Det skulle i sin tur innebära att matchen blir lite mer öppen och utsikterna för att båda lagen gör mål känns bra.Deportivo har som sagt en del vassa anfallare och kan inte Riki starta så går Oliveira in och ersätter utan problem.

/e@sy