Ligans bottenlag mot en besvikelse i toppen. Spelar spanskt ikväll när Deportivo tar emot Real Madrid på El Riazor där poängen är mer än bara värdefulla i dagens utsatta läge, främst för det ena gänget. Kort tid till avspark och därmed en något kortare motivering än vanligt.

  • Sport: Fotboll
  • Liga: Liga BBVA
  • Match: Deportivo – Real Madrid
  • Spel: Över 11,5 hörnor
  • Odds: 1,80 @ Bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.00

Det börjar bli ont om tid för klassiska Deportivo La Coruna vars återtåg till primeran ser ut att bli relativt misslyckad. Man har nu 7 poäng upp till strecket tack vare ett försvarsspel som har varit sensationellt usel och nu är man inne på sin tredje huvudtränare för säsongen. Här har man en väldigt tuff uppgift framför sig i det regerande mästarlaget Real Madrid, som dock har viktigare uppgifter framför sig vid sidan av ligan då titeln känns någorlunda körd. Glappet till Barcelona är något för stort och man får rikta in sig på CL och cupen, i och med det tuffa matchandet kan chefen Mourinho eventuellt rotera i startelvan.

La Coruna kommer till spel utan Laure och Manuel Pablo. Frågetecken på mittbacken Ze Castro. Real Madrid saknar alltjämt målvakten och kaptenen Iker Casillas samt mittbacken Sergio Ramos pga avstängning.

Dessa överspel rekommenderades bl.a. när respektive lag drabbade samman med Sevilla tidigare under den här månaden. Ett spel som bygger på det statistiska där den här spelvarianten har fungerat väldigt bra över de senaste matcherna för båda lagens del. Det här är två lag som producerar en bra mängd med hörnor samtidigt som de även kan släppa till en hel del.

Hemmalagets 14 senaste ligamatcher har kommit upp i minst ett tvåsiffrigt antal med hörnor där det har varit relativt jämnfördelat sett till antalet man skapar samt släpper till hemma på Riazor. ”Marängernas” ligamatcher har gått över linan i 9 av de 10 senaste. Totalt sett har 13 av de 15 senaste matcherna man har spelat slutat på minst 12 hörnor, och det mycket tack vare att man har släppt till minst hälften av det totala antalet i en klar majoritet av matcherna.


Väljer att testa den här spelvarianten ännu en gång. Medelinsatsen spelas på att vi får se minst 12 hörnor i den här matchen.

/Puyol