Mycket strul i Spanien på grund av flygstrejken, påverkar detta Hércules? Häng med.

Deportivo La Coruña – Hércules
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.28 Pinnacle
Spelstopp: 2010-12-06 21:00

Coruna har efter en svag period börjat spela bra senaste tiden och har också skrapat ihop en del poäng. Senast förlorade man borta mot Santander med 1-0. 3-1-1 på dom fem senaste och man har 2-3-1 hemma denna säsong vilket är något svagt. Defensiven har varit riktigt stabilt en längre tid nu.

Hércules har blandat en hel del senaste tiden och senast blev det vinst när man tog emot Levante hemma och vann med 3-1. Laget har 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man föga imponerande 1-2-3.

Coruna saknar Michel, Juca och Riki på grund av skador, Andres Guardado är frisk men inte uttagen.
Hércules får tillbaka Drenthe och Calatayud och är i stort sett intakta nu.

Coruna ska normalt vara stabila hemma, man har visat att man är stabila i defensiven senaste tiden och man ska också ha god chans till tre nya poäng hemma ikväll. Hércules har fått åka långt till denna match, man har rest med buss i ca 14 timmar och förväntades anlända någon gång natten till idag och spelarna lär nog känna av detta.

Coruna spelar ett tight spel och man lär nog bjuda på något liknande ikväll, avgöra matchen med så lite som möjligt, Hércules är inte direkt dåliga och har överraskat många lag denna säsong, trots det tror jag att Coruna drar det längsta strået ikväll och vinner.

Lycka till.