Kvällens sena match i Spanien hämtar vi från Municipal de Riazor där Atlético Madrid gästar Deportivo la Coruna. Ena laget har en mängd avbräck i den här matchen och det gör att jag går på ett målspel för det andra laget med en slant.

  • Match: Deportivo – Atlético
  • Spel: Bortalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Deportivo la Coruna sladdar i botten av tabellen och ligger precis ovanför nedflyttningsstreck på samma poäng som Celta Vigo under strecket. Det innebär att man måste plocka poäng ikväll och helst av allt ska det vara tre poäng då man har ett ganska tufft spelschema kvar. Formen är god hos laget och man kommer in här med två raka kryss på kontot där man spelat lika mot Bilbao (1-1) samt senast mot Betis (1-1). Offensiven är bra hos laget men defensivt är man otroligt bleka och det är också den största anledningen till att man ligger såpass långt ner i tabellen.

Stora avbräck hos hemmalaget idag som saknar skadade Salomao, Laure samt mittback Marchena. Missar kvällens match gör även Aguilar samt Pizzi som båda är avstängda. Vidare så får man klara sig utan Silvio som är inlånad från just Atlético och därför inte får deltaga.

Startelva Deportivo:

Aranzubia, Manuel Pablo, Aythami, Zé Castro, Ayoze, Juan Domínguez, Alex, Bruno, Camuñas, Valerón och Riki.

Atlético Madrid placerar sig som trea i ligan och det blir förmodligen även slutplaceringen för laget från huvudstaden. Man har 10 poäng ner till Sociedad på en fjärdeplats och det kommer man inte tappa med så få omgångar kvar. Man kan därför spela väldigt avslappnat i avslutningen av ligan och det kan vara en fördel här mot ett hårt pressat Deportivo som har hemmaplan, kontringsspelet är bra hos Atlético och med det kan man straffa Deportivo hårt.

Skadade Koke samt avstängda Diego Costa saknas för bortalaget ikväll.

Startelva Atlético:

Courtois, Juanfran, Godin, Miranda, Luis, Rodriguez, Suarez, Gabi, Garcia, Adrian och Falcao.


Förväntad matchbild är att hemmalaget kommer gå framåt ikväll och det tror jag kan öppna upp det rejält för Atlético. Deportivo har absolut ett av ligans sämsta försvar och det blir inte bättre av att man saknar Marchena samt måste plocka tre poäng. Atlético över 1,5 mål spelas därför med en insats strax över medel.

Testar även 1/10 units på Atlético över 2,5 mål – 4,50 @ bet365.

/e@sy