OBS. Tidigt spelstopp! En av challenger tourens bästa grusspelare går in för att möta en skadedrabbad spanjor, bra värde på detta spelet!

  • Matchen : Riba – Delbonis
  • Liga : Challenger Santiago
  • Speltips : Delbonis att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.90 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.30

 

Pere Riba ifrån Spanien har varit skadedrabbad det senaste året och han missade ungefär 8 månaders tennis och träning innan han kom tillbaka till touren. Jag såg han förra veckan emot Jorge Aguilar och han imponerade inte alls på mig, han kunde inte alls hålla bollen i spel då det vart lite längre dueller och han kommer få enorma problem idag om han inte spelar väldigt bra i just duellerna. Han har en bra forehand som han försöker trycka på med men på det här söliga gruset så kommer det att bli svårt att slå ut DelBonis som är en väldigt bra grus spelare.

Frederico Delbonis ifrån Argentina kommer att bli en ATP spelare före årets slut det är jag rätt säker på, iallafall på gruset där han tar i princip alla sina poäng. Han är riktigt bra på gruset, han har 12-3 i år på gruset varav två av sina förluster är emot riktigt bra spelare, Nadal och Almagro. Sen så var den sista emot Gabashvili där han slarvade bort matchen vilket han knappast lär göra igen. Delbonis spelar med otroligt mycket top spin vilket kommer att ge Riba stora problem som inte har formen eller spelet just nu.

Jag tycker att detta är bra värde då Delbonis är en toppspelare på challenger touren på gruset och nu möter han en spelare som inte har varit igång så mycket. Bra värde.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba