Australian Open började inte så bra som jag hade hoppats på men det tar vi igen inatt, kika in vad vi har att erbjuda er idag!

  • Matchen – Del Potro v Mannarino
  • Speltips – Mannarino +7.5 games i handikapp
  • Odds – 2.25 @ bwin
  • Units – 3.5/5
  • Spelstopp – 05.00

Juan Martin Del Potro ifrån Argentina är en av dom spelarna i världen som besitter mest klass av alla på detta underlaget. Dock är banan lite för sölig för att det ska passa hans hårdslående slag perfekt och det här är en kille som vet att det inte är första veckan av en Grand Slam man måste vara bra utan den andra. Han lär inte gå ut för att krossa och tror faktiskt att han hade fått det lite tufft ändå då motståndaren är i en sinnessjuk form. Hans serve tillhör toppen och hans forehand är nog top 3 i världen om inte bäst.

Adrian Mannarino ifrån Frankrike är i sitt livs form. Han har krossat sig fram i kvalet till main draw och har spelat 8 matcher i år och bara tappat ett set. Han är en vänsterhänt spelare som är rätt svår att möta för när hans spel stämmer så slår han med kraft och precision och med en bra första serve. Han har bra returer men jag tror inte det kommer göra så mycket idag då han möter en otroligt bra servare, dock tror jag att han kommer att hålla rätt jämna steg i denna matchen men han kommer att förlora.

Jag tycker vi får ett helt sjukt odds på det här spelet, Mannarino är i sitt livs form och 2.25 på det här handikappet är riktigt bra.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba