Första omgången av Australian Open är här och Del Potro ställs emot Janowicz i en match där jag tror vi kommer få se få breaks.

  • Matchen : Del Potro – Janowicz
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Över 40.5 games i matchen
  • Odds : 1.85 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Juan Martin Del Potro gjorde comeback förra veckan i Sydney och gjorde det helt okej, han kom till kvartsfinal där han åkte ut emot Kukushkin och det var i princip en sak som fungerade för Del Potro och det var hans serve. Han kunde inte alls returnera och det var speciellt på hans backhand sida där det brast. Juan var väldigt svår att breaka då han har en enormt bra första serve. Alla spelare han mötte i Sydney spelade i princip bara på hans backhand och då kommer Del Potro’s misstag. Del Potro släppte bara till breakbollar i ett set och det var emot Fognini där Juan gjorde ett väldigt dåligt set.

Jerzey Janowicz ifrån Polen är en spelare som är svår att läsa för tillfället när det gäller utgången på matcherna men jag anser att Jerzey är såpass svag just nu i returnerings spelet så att jag kan inte låta bli att spela över på denna matchen. Janowicz mötte Kyrgios i Sydney förra veckan där vann han i 3 set, två tiebreaks där första set slutade 6-1 till Janowicz efter att Kyrgios startade matchen på absolut sämsta sätt. Jerzey besitter en väldigt bra första serve han med som jag tror kommer väldigt svår för Del Potro att komma åt, om Jerzey har gjort hans läxa så kommer han bara att serva på Del Potro’s backhand.

Ser framför mig en väldigt tuff batalj med minst två tiebreaks och fyra set. Två spelare som har problem i returerna samtidigt som man är stabila i sin serve för tillfället, jag måste plocka överspelet här.

Lycka till!

/Lidde