Vi åker till Marseille och Frankrike för att titta in kvartsfinalerna. Del Potro tar emot Gasquet i en match som jag tror kommer bli lättare än vad folk tror. Del Potro imponerade igår då han slog ut Davydenko (ret.) och Gasquet gjorde sannerligen inte samma sak då han vann över Kunitsyn. Jag har hittat ett bra spel i matchen som jag väljer att spela på.

  • Speltips – Del Potro -3.5 games
  • Liga – ATP Marseille
  • Odds – 2.00 @ bet365
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 18.00

 

Del Potro från Argentina går in i kvartsfinalen med ett riktigt bra spel. Han spelade emot Davydenko igår och jag tror att han underskattade han enormt i första set och det fick han sota för. Davydenko är i sitt livs form och tog första set men i andra set så spelade Del Potro som han ska, aggressivt med enormt hårda grundslag, speciellt sin forehand som är riktigt bra. Han har även börjat få till sitt returspel på sistone vilket gör att han kommer bli ett hot i retur gamen. Han vann till slut då Davydenko gav upp med en fotskada som han fick i slutet av andra set. Del Potro är i bra form, han var förra veckan i final i Rotterdam mot Federer men Federer spelade riktigt bra tennis och då är det svårt att vinna över han.

Gasquet känner jag mig tveksam på. Han spelade mot Kunitsyn igår och det såg allt annat än bra ut, han gjorde misstag efter misstag och hade stora problem i sin serve. Kunitsyn vann faktiskt fler bollar än Gasquet i hans serve än Gasquet gjorde i hans och ändå slutade matchen 6-3,6-2. Gasquet hade nog inte gått vidare om det inte vore för publiken som hejjade på han men jag tror inte det hjälper mot såhär bra spelare.

Han hade som sagt stora problem med det aggressivare spelet och Kunitsyn är ingen bra spelare och det känns bara bättre då Del Potro är aggressivare och mycket bättre.Det känns som att han kommer få det svårt att slå ut Del Potro i den här formen då Gasquet har tveksam form.

Lycka till!

/Lidde