Enda Superettan matchen för dagen råder i Värmland där Degerfors tar emot Sirius som kommer på besök. Degerfors som är inne i en riktigt bra form ställs mot Sirius som har exakt lika många poäng och en intressant match väntar oss. Enligt spelbolagen ska Sirius ses som favoriter men i mina ögon är det inte riktigt så. Och jag hittar ett riktigt fin spel som lockar. Häng med!

  • Match: Degerfors IF – IK Sirius FK
  • Spel: Degerfors IF 1x
  • Odds: 1.72 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19.15

Degerfors-IF_logoSirius

Börjar vi med Sirius så kan man konstatera att det är ett lag som förväntas vara i över halvan av tabellen, och möjligtvis kriga för en ännu bättre placering. Man har startat Superettan säsongen på ett stabilt sätt och ett facit på 4-4-1 är godkänt. En riktigt god defensiv med bara sju insläppta bollar och en grym offensiv har gjort så att man endast har en förlust hittills. Senast kunde man avfärda Mjällby som kom på besök och en knapp 1-0 vinst fick det tillslut bli när domaren blåste i slutsignalen. Idag ställs man mot ett betydligt bättre motstånd och det på bortaplan. Hemmastarka Degerfors blir ingen lätt nöt att knäcka och jag tror man får enorma problem!

Ser vi till Värmlandsgänget, Degerfors, så är det som alltid. Man spelar en god och underhållande fotboll som gör att laget placerar sig på en femte plats i tabellen. År ut och år in är man ett stabilt Superettan lag och är aldrig riktigt nära att varken ta sig upp eller ner. I år har det dock sett riktigt bra ut och målskytten Peter Samuelsson producerar ständigt. Senast vann man enkelt mot Assyriska med 2-0 och jag förväntar mig att man gör en minst lika bra insats idag mot Sirius. I mina ögon är det en liten fördel till hemmalaget!

När jag först gick in och titta på oddsen trodde jag det var tvärtemot vad det just nu är. Där av får jag ett fint odds på 1x linan som jag känner mig riktigt säker på. Den linan plockas direkt med en insats på strax över medel!