kennyde Kenny De Schepper är formsvag som få men äntligen börjar spelet på det underlag som passar honom bäst: parkettgolven. Där är hans serve extremt effektiv och det är just på snabba inomhusbanor han gör sig som allra bäst.

 

 

 

  • Sport: Tennis
  • Liga: CH Rennes
  • Match: Kenny De Schepper – Florent Serra
  • Spel: De Schepper
  • Odds: 1,65 @ paf
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30

 

Dagens motståndare är en perfekt öppningsmatch för fransmannen. Veteranen tillika landsmannen Florent Serra har sett sina bästa dagar. Serra har dålig statistik inomhus och möter ju en kille som älskar att spela inför hemmapublik vars serve kommer att slå stora hål i Serras försvarspel.

Själv besitter han knappast någon hästspark själv. Det är inte där kvalitéerna finns. Serra är mer allround med ett bra rörelseschema, det räcker emellertid inte. Senaste åren har han dalat på rankingen och återfinns nu först på en 205:e plats och frågan är om han ens håller den nivån.

Senaste åren har Serra förlorat mot många usla spelare på ihard. Han hinner inte med när tempot blir för högt och om det är någon som sätter upp högt tempo så är det Kenny De Schepper.

De Schepper slår alltid max i sina grundslag. Det finns inget mellanläge. Med tanke på hur snabbt underlaget är så gissar jag att han smäller in minst 1,5 servess per servegem och säkert 65% oreturnerade servar.

När motståndaren inte servar tillräckligt bra så trivs Kenny. Då kan han ta initiativ på andraservar och styra som han själv vill. Några backhandutväxlingar lär vi inte få se, däremot en och annan serve & volley.

Inbördes står det 2-2 där Kenny vunnit de senaste. Båda är egentligen rätt formsvaga men Kenny ska vara så pass mycket bättre inomhus och hans spelstil ska passa bra mot Serra, som här senast förlorat mot högrankade Gombos och dansken Nielsen – inte jätteimponerande.

1,65 får duga – De Schepper kommer att vinna fler än 2 av 3 matcher med dagens förutsättningar.