Två av två hittills i Wimbledon och jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, nu hoppar vi vidare till storservaren De Schepper och att han fixar detta spelet med hjälp av sin enorma serve.

  • Matchen : De Schepper – Nishikori
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : De Schepper +6.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

 

Kenny De Schepper ifrån Frankrike kan bara göra resultat på enbart två underlag, inomhus och på gräset, tyvärr för hans del så är det inte så länge under säsongerna dessa två underlag spelas men när dom gör det ja då är han farlig. Kenny besitter en enorm serve som är otroligt svår breakad. Han har hunnit med att slå en spelare som Gulbis och förlorat i en tre setare emot Feliciano Lopez (alla set blev tiebreak). Kenny vet inte hur man returnerar eller hur man agerar i spelet men han vet hur man servar och tur för han räcker det på gräset.

Kei Nishikori ifrån Japan hade lite skrällchanser inför Franska Öppna om att han kanske kunde ta sig långt i turneringen men en skada i Barcelona finalen emot Nadal, som han även var i ledning när skadan inträffade satte stopp för Franska då han åkte ut i första omgången. Han brukar generellt sett ha svårt emot stor servare och då tycker jag att detta spelet passar ännu bättre.

Jag tror att Kei vinner med 3-0 i set, men jag tror inte att det blir många breaks i denna matchen utan att Kenny lyckas att ta detta till minst ett tiebreak och att vårt spel kommer att sitta.

Lycka till!

/Lidde