Kenny De Schepper är en utpräglad inomhus specialist som inte kan prestera på söliga underlag och nu ska han spela på grus. Montanes som är en utpräglad grus specialist fick en dröm match på pappret. 

  • Matchen : Kenny De Schepper v Albert Montanes
  • Liga : ATP Casablanca
  • Speltips : Montanes 2-0 i set
  • Odds : 1.57 @ Bet365
  • Units : 4/5
  • Spelstopp 11.00

Kenny De Schepper ifrån Frankrike är en utpräglad inomhus spelare som i princip bara plockar poäng inomhus och i Frankrike. Han tog sig dock till final i Challenger Leon förra veckan då han slog dåliga spelare med minsta möjliga marginal hela vägen fram till final, så han kommer vara sliten till denna turnering. Han vill få ut så mycket som möjligt på sin första serve för när bollen är i spel då får han problem, speciellt emot tekniskt skickliga spelare som får tillbaka bollen mycket i banan och det får just Montanes. Att De Schepper ställer upp på en ATP grus turnering är väldigt skumt för mig, han gör det antagligen för pengarna för han har ingen chans att kunna ta sig vidare på pappret.

 

Albert Montanes ifrån Spanien är en otroligt utpräglad grus specialist, det är här han plockar alla poäng oavsett land. Han spelar med ett aggressivt baslinje spel med sina grundslag och dom innehåller mycket top spin vilket gör att motståndarna hamnar långt bak i banan och det kommer passa utmärkt emot motståndaren han har nu. Montanes har spelat 6 grus matcher i år och vunnit 3 och det är emot Souza, Haase och Bedene som också är bra grus spelare.

Jag anser att detta oddset ska ligga mycket lägre och om inte Montanes gör en plattmatch så ska han vinna denna enkelt emot en sliten De Schepper som inte trivs alls på gruset.

Lycka till!

/Lidde