Jag fortsätter i Frankrike där Kenny De Schepper ska ta sig ann Marcel Ilhan. Illhan har placerat sig på en bra ranking och det är på grund av att han gör det bra på Challenger touren. Han trivs allra bäst när det går snabbt och han har 21-8 i inomhus förra året.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Montpellier
  • Match: De Schepper – Ilhan
  • Spel: Över 21.5
  • Odds: 1.60 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 10:00

Marcel har vant sig mer och mer att spela fler inomhusmatcher, detta är på grund av att hans spelstil passar såpass bra där. Han trivs ännu bättre i Frankrike där han sällan gör en besviken och går till kvart/semifinal. Han kämpar något otroligt när det är inomhusspel och många matcher där han har överraskat. När han möter likasinnade spelare som har en bra serve och spelar aggresivt och med mycket kraft så blir det sällan speciellt många breaks och en lina på 21.5 är väldigt bra. Med dessa förutsättningar så tror jag den sitter 2/3 gånger.

Dem har mötts en gång tidigare inomhus och det var i Rennes förra året där det blev 7-6, 4-6, 7-6 vinst till Ilhan! Tror inte det blir samma utgång på tisdag men något tiebreak får vi nog.

Kenny har inte inlett året på bästa set. Han har inte riktigt fått igång sitt spel helt och hållet samt så har han inte haft flytet med sig riktigt. Som alla vet så är det hans serve som han litar på 100%, spelet i övrigt är inte jättebra. Han har förmågan att få till lite för många unforced errors och ojämnheten i hans spel är något som sätts på prov ständigt. Han har annars mycket kraft i sina slag och han gillar att bolla ut sina motståndare, vilket gör honom svårbruten. Han kommer ge järnet nu när han spelar på hemmaplan och är rätt övertygad om att han kommer få till sitt spel bättre och mer stabil!

Att det blir minst 22 gems till 1.60 är taget!