Imorgon så går två stycken bra inomhus spelare in för att spela på hemmaplan i Frankrike, Kenny De Schepper och David Guez och jag ser framför mig en jämn match.

  • Matchen : De Schepper – Guez
  • Liga : Challenger Cherbourg
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 12.00

Kenny De Schepper ifrån Frankrike är en väldigt bra inomhus spelare, speciellt på hemmaplan där han i princip plockar alla sina poäng men nu ställs han emot en annan bra inomhus spelare. Kenny har ett gigantiskt vapen och det är hans serve, den är väldigt svår att få tag på då han kan både serva väldigt hårt eller dra ut den i hörnen och avgöra framför nät. Kenny’s absoluta svagheter är hans backhand och hans returer som hade behövts bli mycket bättre om han ska kunna ta sig uppåt på rankingen framöver. Visst att Kenny inte har visat upp någon gryende form på senaste men Kenny har såpass bra serve att han ska vara favorit i denna matchen och det ska även ha en väldigt bra chans att bli minst ett tiebreak.

David Guez ifrån Frankrike är en spelare som endast plockar poäng inomhus numera, han har ett inomhus spel som är väldigt underskattat av bolagen. Guez spelar ett aggressivt och flakt spel vilket passar perfekt inomhus då motståndarna behöver gräva upp bollen från backen och försöka göra passing shots på Guez vilket blir väldigt svårt då det är Kenny som ska lyckas med det. Guez besitter även en bra första serve som gör att han får mycket enkla poäng. David har visat upp bra form på senaste, han vann förra veckan över De Schepper i kval finalen och sedan var det Chardy som stoppade han i ett avgörande set.

Dessa två herrar möttes förra veckan och då vann Guez en väldigt underlig match med många breaks, jag kan inte se framför mig att det blir lika många breaks idag då courten här Cherbourg är snabbare än den i Marseille.

Lycka till!

/Lidde