Andra omgången i Miami har startat ochDavydenko går ut för att möta Amerikanen och jätten John Isner. Nikolay Davydenko som i första matchen vann emot James Blake som har varit en mardröms motståndare för honom men han lyckades vinna matchen till slut. Isner som inte har spelat en match än på detta underlaget kommer få det tufft ikväll då det är första matchen och han inte är inspelad och dessutom är Davydenko väldigt bra för tillfället.

  • Matchen: Davydenko – Isner
  • Speltips: Davydenko att ta minst ett set
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Odds: 1.90 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21.30

 

Nikolay Davydenko från Ryssland som har varit ur form i något år känns det som har börjat komma tillbaka, han har spelat riktigt bra på sistone då han har pressat spelare som Roger Federer och även Del Potro. Han har tagit set i 10 av dom 10 senaste matcherna och det är mot spelare som Gasquet, Federer och Del Potro och det är ju inga duvungar precis. Han vann första matchen i turneringen emot James Blake där han hade startat matchen urdåligt men sedan tagit över totalt och gjort nästan vad han ville enligt rapporter. Han passar nog Isner ganska illa med sina hårda och snabba slag längs linjerna då Isner inte vill vara i rörelse.

John Isner från Amerika, den gigantiske amerikanen som har sin serve som vapen kommer få en tuff match ikväll. Han spelade otroligt bra förra veckan då han kom till final i Indian Wells och ska jag vara ärlig tror jag det har satt sina spår på han och han kommer vara sliten. Mot dom ”skickligare” spelarna så brukar han kunna tappa set och ikväll tror jag att han till och med kan tappa matchen, Davydenko kommer gå in som underdog och det gillar han, verkligen. Då spelar han som bäst.

Lycka till!

/Lidde