Final i Doha och jag har hittat ett otroligt värdespel!

  • Matchen – Davydenko v Gasquet
  • Speltips – Davudenko att vinna med 2-0 i set
  • Odds – 2.48 @ Pinnacle Sports
  • Units – 4/5
  • Spelstopp – 16.00

Nikolay Davydenko ifrån Ryssland är nog hittills årets bäst och största överraskning enligt mig. Han visade små små tendenser förra året om att han ville spela tennis på hög nivå igen men kom inte riktigt till förutom någon match emot Federer då han höll på vinna men nu är han där igen. Han fullständigt krossade en Ferrer som spelade bra, ingen tvekan på det. Davydenko vann i två raka med två breaks i båda. Hans serve är helt okej men det är mest jobbet bakom och efter serven som är det imponerande. Hans grundslag är helt sjuka just nu, missar ingenting och slår otroligt hårt hela tiden.

 

Richard Gasquet ifrån Frankrike har inte visat den formen han hade förra året. Han har spelat ok, inte mer än det. Han har haft små problem mot både Brands och emot Grega Zemlja och har man problem emot dom så kommer han bli fullständigt mosad emot Davydenko. Även om Gasquet får till sitt spel så tror jag ändå att han får otroligt svårt om Davydenko håller sitt spel uppe som han har gjort.

 

Jag anser att detta oddset är sjukligt högt för hur Davydenko har spelat. Detta är ett värdeodds och därför klipper jag detta!

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspel

@gurujebba