Huvudturneringen i Miami drar igång och många stora namn ska spela. Vi riktar in oss på Davydenko vs Blake och hittar ett intressant spel. Davydenko som har varit tillbaka i gammal god form på sistone då han höll på att slå ut Federer och Del Potro. Blake som har spelat en match i år är ur tempo och i den enda matchen han spelade var mot Sweeting och den slutade 2-6,0-6.

 

  • Speltips – Davydenko att vinna med 2-0 i set.
  • Liga – ATP Masters Miami
  • Odds – 1.99 @ bet365
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 18.00

James Blake den forne världsspelaren försöker sig nu på med en comeback. Han har spelat en match i år och det var mot Ryan Sweeting där han förlorade med 6-2,6-0 och var totalt utspelad. Han gjorde mycket misstag och såg allmänt rostig ut. James har legat top tre i världen men många skador i axlarna stoppade hans framfart och karriär och nu på senaste har det enbart handlat om misslyckade comeback försök. Jag kan inte tänka mig en Blake som kan hota Davydenko.

Nikolay Davydenko från Ryssland har börjat hitta sitt spel igen. Han har presterat topp tennis på sistone då han själv har gått ut och sagt att det var väldigt längesen han var såhär bra som nu. Han har ett riktigt bra tryck i slagen och nu sitter dom för det mesta och det är otroligt svårt att spela mot honom då han är ”rapp”. Han vann stabilt sina matcher med 2-0 i Indian Wells tills han fick hosta och stod över för han ville komma långt i denna turneringen också!

Lycka till!

/Lidde