Här kommer dagens underdog där en formstark spelare ställs emot en otroligt formsvag och då kan jag inte blunda till detta oddset.

  • Matchen : Darcis – Klizan
  • Liga : US Open
  • Speltips : Darcis att vinna matchen
  • Odds : 2.66 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 18.30

 

Steve Darcis ifrån Belgien känner folk mest igen pga att det var han som slog ut Rafael Nadal förra året i Wimbledon, men sedan dess har han varit skadad men har alltså nu kommit tillbaka. Det är egentligen den här månaden man började känna igen Darcis igen, han slog spelare som Bagnis och Pavlasek innan han åkte till en Future turnering för att få lite självförtroende innan kvalet och den turneringen vann han givetvis. I kvalet har han inte tappat ett set och slagit ut Cervantes, Russell och Gomez, Russell matchen är mest imponerande. Darcis har ett avigt spel, en enhands backhand som han gillar att slica och försöka tvinga motståndarna till misstag.

Martin Klizan ifrån Slovakien är en spelare som man aldrig riktigt vet vart man har honom, han kan gå en vecka och vinna en ATP titel till nästa vecka ha noll självförtroende och förlora enkelt emot en medelmåtta. Klizan har inte visat upp någon form alls på sistone, en vinst sedan Wimbledon och den kom emot Sijsling vilket i princip inte säger någonting, förutom att Klizan hade problem och det är inte alls bra. Sedan har han hunnit med att förlora emot Delbonis på hardcourt och då ska det sägas att Delbonis inte kan spela hardcourt. Klizan är en vänsterhänt spelare som gillar att stå vid baslinjen och trycka till med både sin forehand och sin backhand men han har inget bra psyke och det kan hagla misstag ibland av honom.

Jag anser att Darcis har relativt bra chans emot Klizan. Klizan’s form skrämmer ingen och Darcis har inget att förlora.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!