Första omgången av Heilbronn’s Challenger turnering fortsätter idag och då går kanadensaren Frank Dancevic in för att möta Ungraren Marton Fucsovics.

  • Matchen : Frank Dancevic – Marton Fucsovics
  • Liga : Challenger Heilbronn
  • Speltips : Dancevic att vinna matchen
  • Odds : 1.67 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 10.00

Frank Dancevic ifrån Kanada är en spelare som nu har börjat hitta formen och börjat prestera, han har börjat göra resultat på gruset där han till exempel kom till final där han dock förlorade emot Ginepri i Tallahaasse’s Challenger turnering. Dancevic har varit en spelare som har plockat i princip dom flesta poängen på hardcourt men som jag sa har nu hittat form och börjat prestera på gruset. Sist slog han spelare som Gerald Melzer och Donald Young i två raka set utan att ens vara pressad vilket tyder på att han har prickat formen perfekt till Franska öppna om han håller ihop detta.

Marton Fucsovics ifrån Ungern är inte en bra grus spelare någonstans. Han har 2 vinster och 2 förluster på gruset i år och hans vinster kommer emot spelare som Ghedin och Westerhof som inte ens klarar sig på gruset på Challenger touren och i dom matcherna hade han ändå problem. Han besitter en bra första serve som har får relativt mycket gratis poäng på, iallafall på hardcourt men på gruset så kommer han bli tvungen att prestera i spelet och hans backhand är inte stabil alls och om Dancevic får bollen i spel och slår den på hans backhand kan detta bli en kortfattad match.

Marton vill inte ha långa bolldueller och Dancevic är en offensiv spelare, får han Marton på defensiven kommer han att vinna. William Hill har 1.44 på Dancevic, det är mer korrekt i mina ögon och detta oddset måste jag bara testa.

Lycka till!

/Lidde