Dancevic möter Bachinger i semifinalen i Helsingfors och vi fortsätter spela på killen med storformen, kolla in!

  • Speltips – Dancevic att vinna matchen
  • Odds – 1.85 @ bwin
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 13.15

Dancevic vs Bachinger i semifinalen i Helsingfors, det här skulle kunna vara finalen egentligen om man tittar på pappret men om man gjorde det så skulle man inte ha spelat på vinnaren jag tror på.

Jag har rekat Dancevic från Kanada några gånger nu och ni kanske har börjat förstå varför, han är riktigt riktigt bra den här killen. Igår när han mötte Zopp från Estland som enligt rapporter inte ska ha gjort en dålig match vart breakad tre gånger och tog bara SJU poäng i Dancevic serve på hela matchen och det är helt sjukt lite. Dancevic har en stabil serve och en för bra backhand för Challenger nivån det vet vi, men han måste ju vara i riktigt bra form nu och det gillar vi!

Bachinger har haft ett bra år, han tog sig till Challenger tourens final i Brasilien där han åkte ut i gruppspelet, det märktes faktiskt att han inte hade något att göra där, han hade inte mycket till chans mot dom bättre spelarna på touren. Han ska inte ha spelat bra igår mot Przysiezny som inte är en toppspelare, absolut inte. Han vann med 7-6,7-5 efter mycket stora problem och att inte prestera idag mot Dancevic kommer vara förödande.Bachinger kan bli en okej spelare, topp 50 men han gör alldeles för mycket misstag vilket vi kommer att få se idag.

Vi spelar inte mer än fyra units på det här spelet då det ändå är Challenger touren och en semifinal, men jag tror faktiskt rätt starkt på det här spelet!

Lycka till!

/Lidde