En spännande NHL match mellan Dallas Stars och Toronto Maple Leafs är att vänta. Under de sju senaste omgångar har Dallas endast förlorat en gång. Det var just mot Toronto förlusten kom. Det blev en övertygande seger för Leafs med 4:1 och Dallas har nu möjlighet att få sin hämnd för detta nederlag. Hemmalaget är starka den här säsongen och förtjänar första platsen i sin konferens, medans Toronto inte imponerat hittills och ligger på den näst sista platsen med bara åtta inspelade poäng. Kan Dallas få revansch på hemmais?

  • Match: Dallas Stars – Toronto Maple Leafs
  • Spel: Dallas -1 mål i handicap
  • Odds: 1.95 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 02:30 11/11

Inte ens de mest optimistiska fans av Dallas kunde hoppas på att deras lag efter 15 spelade omgångar skulle ligga överst i sin konferens. De har tolv segrar och bara tre förluster. Innan starten av mästerskapet var Chicago, Anaheim och Nashville de största favoriter till dessa positionerna. Men för närvarande är det endast Nashville som är Dallas rivaler i toppen av tabellen. Naturligtvis skall man inte räkna bort St. Louis Blues, Minnesota och Los Angeles Kings. Att döma av de senaste resultaten kommer just dessa lag kämpa om topp positioner. Efter fyra spelade bortamatcher, kommer Dallas spela de kommande tre hemma. I den första matchen framför sina fans välkomnar Dallas Toronto, det lag man inte lyckades slå för några omgångar sedan. Vi kommer säkert få se motiverade Dallas spelare i det här mötet.

dallas_200x200   toronto_200x200

Toronto slutade förra säsongen på den näst sista platsen i den östra konferensen, och nu befinner man sig på samma plats efter 14 spelade matcher av den här säsongen. Det är uppenbart att ingenting har förändrats i Toronto. Redan efter försäsongens spel kunde man ana att den här säsongen skulle bli tuff för alla Torontos fans. Innan starten av mästerskapet förlorade de fem vänskapsmatcher. Mästerskapet inleddes med tre raka nederlag, och den första segern uppnåddes i fjärde omgången mot Columbus. I en mycket effektiv match registrerades en Toronto seger med 6:3. Detta följdes dock av 6 raka nederlag. Toronto var i en mycket svår situation, och i nästa match mötte man serieledarna Dallas. Alla förväntade sig ytterligare en förlust, men Toronto spelade väl och Dallas besegrades med 4:1. Publiken trodde att denna seger skulle vara en vändpunkt i fortsättningen av mästerskapet, men så blev det inte. Även under de två kommande möten misslyckades Toronto. De förlorade mot Winnipeg och Detroit. Den dåliga formen fortsatte i sista omgången när de förlorade borta mot Washington.

 

Dallas är favoriter i denna match. De är i bra form och jag kan verkligen inte se Toronto plocka med sig några poäng ifrån det här mötet. De är för erfarna som skulle låta sig två förluster mot Toronto bara på ett par dagar. Därför blir mitt spel, vinst till Dallas med -1 mål i handicap. Insatsen blir 6/10 units.

Man kan även prova över 5 mål till ett odds på 1.60 som Unibet erbjuder.

/ Akilles_80