Dagens tips hämtas från den ryska ligan där jag hittat ett klart spelvärt odds.

  • Match: D. Moskva – Rubin Kazan
  • Tips: D. Moskva 0, -0,5 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,95 @188bet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 24/10 18.00

Analys:

Dinamo Moskva hade en medioker säsong förra året men har verkligen övertygat rejält i år. Laget värvade bl.a. in duktige Misimovic som sakta men säkert börjar hitta tillbaks till den fina form han hade under tiden i Wolfsburg. Dessutom finns spelare som Voronin och Kuranyi i truppen som tillsammans gjort 19 mål under säsongen. Dinamo Moskva har bra häng på topplagen och ligger på en 3:e plats för tillfället, 6 poäng bakom ettan Zenit med en match mindre spelad dessutom. Formen är på bra med 3-1-1 på de fem senaste matcherna, bl.a. kryssade man borta mot Zenit i den senaste omgången. Det som imponerat mest på slutet är dock lagets hemmafacit, 7 raka vinster har det blivit och bara 4 insläppta mål på dessa matcher. Senast laget förlorade hemma var för över ett år sedan. Det är inget snack om att formen och motivationen borde betyda en hemmaseger här.

Rubin Kazan har gjort en stabil säsong hittills som vanligt och ligger på en 6:e plats i tabellen. Formen är ok med 2-1-2 på de fem senaste matcherna. Jag sätter också ett stort frågetecken för truppen matchstatus då laget hade match i Europa League så sent som i torsdags. Kanske är spelarna något trötta efter resan till England där Rubin Kazan förlorade mot Tottenham med 0-1? Rubin Kazan är ett stabil lag och gör sällan några dåliga resultat i ligan, emellanåt kan laget svikta på bortaplan vilket är en av anledningarna till att jag tror på hemmalaget här. Dessutom har dom en match i benen som kan göra laget lite tröttare framåt slutet av matchen.

D. Moskva har inte spelat match sedan den 1 Oktober och bör vara rejält spelsugna till den här matchen. Oddset på hemmalaget är väldigt bra och bör spelas. Den raka tvåan kan också spelas till dryga 2 ggr pengarna.

Lycka till!

//Josef