Andra omgången av Franska Öppna pågår för fullt i detta nu och här möts två grus specialister där jag finner att spanjoren Verdasco ska ta sig vidare relativt enkelt till tredje omgången av Franska Öppna.

  • Matchen : Cuevas – Verdasco
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Verdasco -4.0 games i matchen
  • Odds : 1.72 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

 

Pablo Cuevas ifrån Argentina är en spelare som har kommit tillbaka från en skada och har gjort det relativt bra, han har spelat mycket på challenger touren och varit en spelare som har tagit sig långt i nästan varje turnering. Nu är det dock Grand Slam och här får han möta världens bästa spelare. Han spelade i första omgången emot Matthew Ebden som egentligen är riktigt urusel på gruset och det syntes i resultatet också då han vart demolerad. Cuevas har en bra första serve och dugliga grundslag, däremot så kommer det misstag när han hamnar på defensiven och det lär han göra idag.

Fernando Verdasco ifrån Spanien är en spelare som älskar gruset, det är här han gör resultat. Han har en enorm forehand som han kan slå igenom otroligt hårt och i princip slå ut vilken spelare som helst med den. Han gjorde en helt okej första match emot Llodra i första omgången där han vann i tre raka set, första set gick enkelt och sedan tog han det lugnare för att  spara lite krafter till resten av turneringen.

Verdasco ska vinna denna matchen med 3-0,3-1 i set enligt mig och då ska detta spelet gå in helt enkelt, om Verdasco väljer att göra jobbet idag så känns detta spelet riktigt bra.

Lycka till!

/Lidde