Franska Öppna har startat och vi är inne i andra omgången där Cuevas tar emot den unge fransosen Halys som kommer ha enormt med stöd idag.

  • Matchen : Cuevas – Halys
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Halys +7.0 games i matchen
  • Odds : 1.92 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

 

Pablo Cuevas ifrån Uruguay är en spelare som har kommit tillbaka efter sitt uppehåll förra året och har klättrat enormt mycket. Han är en väldigt bra grus spelare då han kan spela både flakt och med mycket topspin. Pablo har på sina 5 senaste vinster endast vunnit en match i raka set och detta var emot en kall Ramos-Vinolas. Cuevas kommer in till denna matchen med en vinst i ryggen över Kamke med 3-1 i set och detta var en match där jag tyckte ingen presterade riktigt bra och det var Cuevas som vann för att han helt enkelt var stabilare på gruset och minimerade sina misstag.

Quentin Halys ifrån Frankrike kommer in med en väldigt bra form till Franska Öppna, sin första Challenger titel i Tallahasse och sedan otroligt stabil vinst över Chung där han var ohotad matchen igenom. Halys är en spelare som gillar att gå för sina slag och när han har detta självförtroendet så går han för dom ofta och emot Chung så satt slagen riktigt bra, speciellt hans forehand som han var väldigt bra på variera hörn på.

En Halys i riktigt bra form och en Cuevas som inte har imponerat och som brukar få krångla till sig sina vinster tror jag kommer få det tufft. Halys kommer inte att ge sig lätt.

Lycka till!

/Lidde