Vi åker till Brasilien och Sao Paulo’s grus turnering som spelas inomhus. Cuevas och Almagro är spelare som litar mycket på sina servar och just serven kommer att ha en stor faktor idag.

  • Matchen : Cuevas – Almagro
  • Liga : ATP Sao Paulo
  • Speltips : Över 22.0 games i matchen
  • Odds : 1.79 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 22.00

 

Pablo Cuevas ifrån Uruguay är en spelare som trivs väldigt bra på gruset, mest tack vare han serve som passar perfekt där. Han kan serva antingen med mycket kraft eller med otroligt mycket top spin och just här inomhus på gruset så kommer det att gå undan. Cuevas slog ut Vesely i första omgången med 2-1 i set och Vesely kunde inte rubba Cuevas första serve, 39/45 bollar vann Cuevas där och då ska man ha i åtanke att Vesely är mer än en duglig spelare numera. I grundspelet så spelar Cuevas aggressivt, speciellt med sin forehand som han gärna söker och spelar aggressivt med, han kommer att pressa Almagro väldigt hårt idag i hörnen och sedan försöka ta sig fram på nät och avgöra där.

Nicolas Almagro ifrån Spanien var borta under en period men gjorde comeback tidigare i år i Sydney där han förlorade emot just Cuevas med 7-6,6-4. I den matchen så fick vi bara se ett break och nu spelar vi inomhus på ett väldigt snabbt grus underlag och då kan jag se framför mig liknande siffror. Almagro har en otroligt underskattad serve, han gör väldigt mycket ess och får mycket gratis poäng på serven däremot så är hans svaghet sina returer och om Almagro hade kunnat förbättra sina returer så hade han tagit många kliv på rankingen.

Det slutade som sagt 7-6,6-4 tidigare i år, jag ser framför mig en väldigt jämn match med få breaks och ett tiebreak. Att vi får såpass bra odds på denna linan är troligtvis då dom underskattar underlaget här i Sao Paulo och det tror jag bolagen kommer att få äta upp.

Lycka till!

/Lidde