Idag hämtar jag dagens bästa spel från Europa League. CSKA körde över Palermo borta senast, hur slutar det då ikväll?


CSKA Moskva – Palermo
Mitt tips: CSKA Moskva -1 (Asian handicap)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

CSKA Moskva imponerar rejält i Europa League. Man har vunnit samtliga tre matcherna man spelat med 3-0 och då har man spelat två av dessa på bortaplan. Hemma i Moskva trivs laget betydligt bättre och jag kan inte tro på annat än storseger i den här matchen! Lagen möttes i förra omgången i Italien och då visade CSKA hur mycket bättre än Palermo man är då man vann komfortabelt med hela 3-0 efter att ha spelat ut Palermo.

Palermo är helt ur form då man har tre raka förluster nu. Allt började med att man blev överkörda av CSKA, efter det har man förlorat mot Udinese och Lazio. Tungt med andra ord och i Europa League ligger man på tredje plats, 1 poäng bakom tvåan Sparta Prag. Vid förlust idag så ser det ruskigt tufft ut för Palermo som nästintill var tvungna att slå CSKA på hemmaplan. Men vi såg den enorma klasskillnaden i den matchen och idag tror jag knappast det blir någon ändring då Palermo återigen saknar en massa tunga namn.

CSKA saknar backen Aleksei Berezutski. I övrigt lär man ställa upp med bästa laget då man är klara för avancemang vid seger i den här matchen. Det lär räcka som tändvätska för spelarna.
Palermo har som sagt många tunga namn borta i den här matchen. Man saknar tre offensiva spelare som är helt ordinarie i laget och dessutom viktiga kuggar i laget. Spelarna det handlar om är Ilicic och Bacinovic som inte får delta i Europa spel med Palermo och Javier Pastores som fick rött kort senast. Tunga namn med andra ord! Man saknar fortfarande Miccoli, Liverani och Rigoni. De två förstnämnde av den senaste trion är dock tillbaka i träning men det känns långsökt att någon av dem deltar ikväll.

CSKA har haft det kämpigt i ligaspelet den senaste tiden. Tre raka kryss har man bakom sig, visserligen mot tufft motstånd men det som oroar är att laget endast gjort ett mål framåt. Därför tvekar jag lite och väljer Asian Handicap istället för det raka handicap spelet. Jag hoppas på rejäl revanschlusta hos CSKA som vid seger blir klara för avancemang! Man borde kunna spela ut rejält i den här matchen och vinna enkelt!