Formen är strålande för dagen då jag satt 10 av mina 11 senaste spel och idag bjuder jag på nya spel. CSKA har inlett säsongen strålande och idag möter man i mina ögon ”ingenting”.

CSKA Moskva – Krylia Sovetov
Mitt tips: CSKA Moskva -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.30

CSKA har som sagt inlett säsongen på ett strålande sätt och man ligger på förstaplats efter 16 omgångar. Efter den här matchen kommer man upp på lika många spelade matcher som Zenit som ligger tvåa i serien och vid seger utökar man försprånget till 7 poäng. Det mesta talar för detta då man möter det ständiga bottenlaget Krylia Sovetov. CSKA har formen på topp och är nu uppe i 6 raka segrar där samtliga är vunna med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här. På hemmaplan är man väldigt starka och man har resultatraden 5-2-1 och 14-5 i målskillnad. Man är oerhört starka hemma och enda förlusten kom i derbyt mot Spartak Moskva. Nu väntar seriens sämsta lag och det ska vara en munsbit för CSKA ikväll!

Krylia ligger sist i tabellen efter att man spelat 16 omgångar och formen är därefter. Man är nu uppe i 3 raka förluster och 0-7 i målskillnad på dessa och då har man mött lag som är betydligt sämre än CSKA som man möter här. Det är framförallt på bortaplan laget har det svårt och resultatraden 0-2-5 säger en hel del. Man har målskillnaden 2-11 vilket talar för mitt spel här då lagets defensiv läcker medan offensiven inte är särskilt vass. För att dra en jämförelse så förlorade man på bortaplan mot FC Zenit som ligger på andraplats i tabellen med 3-0 och kan dom vinna med det så kan CSKA göra det också utan problem.

Lagen möttes den 25e maj i år på Krylias hemmaplan och då vann CSKA enkelt med 3-0. Nu har laget fördel av hemmaplan och då bör segermarginalen bli densamma eller större!