Crystal Palace har fått en nytändning med sin nye tränare Tony Pulis och nu ställs man mot Cardiff som inte ser vassa ut för dagen… Jag har hittat ett riktigt bra spel här!


Crystal Palace – Cardiff
Spel: Båda lagen gör mål: NEJ
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Det här oddset känns oerhört generöst i mina ögon och de flesta bolagen ligger runt 1.80 på det här spelet så skynda fynda hos William Hill. Hemmalaget Crystal Palace har inlett säsongen oerhört svagt vilket gjorde att man bytte tränare och numera coachar Tony Pulis laget. Det har gett laget en liten injektion då man har 2 segrar och 1 förlust sedan det stod klart att han tar över som manager för laget. Han har dock bara coachat laget i två matcher och visst ser Crystal Palace mer organiserade ut och det gör att jag tror man kommer lägga stor vikt vid defensiven för att undvika något baklängesmål. Man har ett härligt hemmastöd från sina fans och det bör ge laget extra kraft här. I veckan besegrade man West Ham på sin hemmaplan med 1-0 och det förvånar mig inte om vi får se samma resultat här.

Motståndarna Cardiff har gjort det riktigt bra ett par matcher den här säsongen men dessa matcher har varit på lagets hemmaplan för på resande fot är man riktigt svaga. Man har 1-3-3 som resultatrad på bortaplan och 4-10 i målskillnad och då ska man veta att man har 4 raka bortamatcher utan seger nu då man förlorat två och spelat 0-0 i två av dessa matcher. Nu möter man ett nytänt Crystal Palace som kommer från en seger i veckan och sådana lag är alltid tuffa att möta. Det här blir lagets andra bortamatch den här veckan och det är inte optimalt heller så jag säger klar fördel Crystal Palace i den här matchen men det mesta talar för en målsnål match med ett sent mål kanske?

Statistik som talar för spelet:
- Crystal Palace har varit inblandade i 6 raka matcher nu där båda lagen inte har gjort mål. Motståndarna Cardiff har i 5 av sina 6 senaste matcher varit inblandade i matcher där båda lagen inte gjort mål.

- Crystal Palace har blivit nollade i 4 av lagets 6 senaste matcher och Cardiff har samma statistik då man gått mållösa ur 4 av lagets 6 senaste matcher.

- Crystal Palace har på sin hemmaplan 5 av 7 matcher där båda lagen inte har gjort mål medan bortalaget Cardiff har 4 av 7 bortamatcher den här säsongen som slutat med att båda lagen inte gjort mål.

- Crystal Palace har gjort 5 mål på sina 7 hemmamacher den här säsongen medan Cardiff är ännu sämre på bortaplan där man bara mäktat med 4 mål framåt.

Cardiff har 3 raka bortamatcher nu utan att ens ha gjort mål framåt och Crystal Palace har bara gjort 2 mål på lagets 6 senaste matcher!

- Crystal Palace har gjort minst mål av alla lagen i Premier League med sina 8 mål framåt medan Cardiff är näst sämst tillsammans med ett par lag då man bara mäktat med 11 mål framåt.

untitled
Chamakh fick göra mål senast för Crystal Palace.
Frälser han laget idag igen med matchens enda mål?

Crystal Palace får återigen klara sig utan Yannick Bolasie som är avstängd ytterligare en match. I övrigt saknas fortsatt fjolårets skyttekung Glenn Murray och duon Jack Hunt och Adlene Guedioura.
Cardiff ser ut att få tillbaka Craig Bellamy till den här matchen samt vänsterbacken Andrew Taylor. Det återstår dock att se om spelarna tar någon plats i startelvan eller ej.

Kort summering:
Som ni ser är det många faktorer som talar för att båda lagen inte kommer göra mål i den här matchen. Om man ser till lagens senaste insatser så bjuds det inte på någon vidare anfallsfotboll och jag kan inte se annat än en urtråkig och målsnål match. Skulle något av lagen göra mål så blir det att bevaka ledningen med 11 man! Båda lagen saknar dessutom vassa målskyttar och ska man nämna några så har Crystal Palace sin bäste målskytt i Chamakh som efter senaste matchen gick upp i delad ledning i lagets interna skytteliga med sina 2 mål på 14 matcher och Cardiff har sin bäste målskytt i Frazier Campbell som gjort 3 mål på 14 matcher!? Ni hör själva… Tror knappast på någon målrik match här…