Båda lagen har för dagen svaga försvar samtidigt som man måste gå framåt för seger, spelet är givet på kupongen idag. Häng med.

Cruzeiro – Coritiba
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.70 Expekt
Spelstopp: 2011-06-26 02:00

Cruzeiro har det jobbigt nu och spelmässigt är det inte mycket som stämmer. Bakåt är man inte direkt starka och framåt skrämmer man ingen just nu. 0-3-2 på dom fem senaste och laget behöver desperat en seger. I tabellen ligger man trea från slutet.

Coritiba har också det kämpigt nu och precis som för motståndarna idag får man inte riktigt till det. Man har haft det betydligt bättre och tidigare visat att man kan bättre än så här. 1-1-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sextonde plats. Framåt blixtrar man till stundtals och gör en hel del, bakåt är man inte direkt täta och anses inte som särskilt starka.

Båda lagen behöver desperat en seger, frågan är om någon av lagen mäktar med det just nu. En sak är säker och det är att båda är svaga i försvaret och tidigare möten lagen emellan har slutat med målkalas. Ett oavgjort resultat med mycket mål låter mycket troligt och över 2.5 testas.

Lycka till.