Detta bör sluta med en enkel seger för det ena laget. Häng med.

Cruzeiro – Bahia
Mitt tips: Cruzeiro -1
Insats: 5/10
Odds: 1.56 10Bet
Spelstopp: 2011-07-17 23:30

Cruzeiro har efter tränarbytet bara fortsatt att göra bättre och bättre ifrån sig efter varje match och både anfall och försvar är betydligt bättre och stabilare nu. I senaste matchen förlorade man dock borta mot São Paulo med 2-1, det var lagets första nederlag på ett par matcher. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tionde plats och laget kommer att avancera. 2-2-0 hemma denna säsong.

Bahia har 2-2-1 på dom fem senaste vilket är något missvisande då man spelat mot dom lite sämre lagen. Man är sämre än raden visar och man har just inget att komma med i vare sig anfall eller försvar. Man ligger i botten av tabellen på en sextonde plats och där förblir man nog resten av säsongen. 2-1-2 borta denna säsong.

Cruzeiro är ett betydligt bättre lag på positioner och hemma ska det vara stor klasskillnad mot Bahia. Bahia bör få det ruggigt svårt här ikväll och det ska mycket till i mina ögon om man ska lyckas hota Cruzeiro på något sätt. Cruzeiro som gått från klarhet till klarhet efter tränarbytet bör plocka hem full pott relativt enkelt ikväll och man bör vinna med minst två mål vilket gör att spelet blir Cruzeiro -1.

Lycka till.