Dags för helg och Serie B kickar igång den italienska fotbollen där Crotone tar emot Salernitana. Här tror jag vi får se en rätt svängig match där framförallt bortalaget Salernitana har sin styrka i offensiven och en spjutspets i toppform.. Dock möter man ett lag i form som efter premiärförlusten mot superfavoriter Cagliari tagit 3 segrar och 1 oavgjord. Nu får man dock se upp då ett offensivt Salernitana planerar att ta alla 3 poängen. Öppen matchbild att vänta!

  • Crotone – Salernitana
  • Spel: Över 2 mål (Goal Line)
  • Odds: 1.775 @ bet365
  • Insats: 7.5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Crotone förlorade alltså mot superfavoriten Cagliari i premiären med 4-0 på bortaplan, men inget att säga något om egentligen då det är klasskillnad på de flesta lagen när man jämför med Cagliari. Men sedan dess har man alltså vunnit 3 matcher och spelat oavgjort i 1 match. Och två av dom har varit på hemmaplan där man gärna tar tag i taktpinnen, i alla fall vågar mer. Nu möter man en nykomling i form av Salernitana, visst inte vilken nykomling som helst, och det vore självmord om man tillät Salernitana föra spelet och matchen på sin hemmaplan. Därför tror jag med den formen man har i ryggen att man kommer gå ut och köra. Och det kan mycket väl straffa sig då man möter ett offensivt starkt Salernitana.

Man har inga avbräck värt att nämna vilket betyder att man kan ställa sin bästa elva på planen i stort sett och då känns det inte som att man helt plötsligt ska backa hem och försvara sig.

Crotone      Salernitana

Salernitana då, ja dom är ju som sagt nykomlingar i Serie B. Men inte vilka som helst utan här finns det ekonomiska muskler. Därför har man en ganska bra trupp för att vara en nykomling i Serie B. Till och med så att man kan utmana om platser upp, via kval då. Och det är också på en kvalplats vi har dom just nu, liksom motståndarna Crotone ikväll. Ser vi till de inledande omgångarna så har man absolut sett styrkan i offensiven men även svagheten i defensiven. Så trots bortaplan och trots att man är nykomlingar så tror jag på ett offensivt respektlöst Salernitana ikväll, precis som i tidigare matcher denna säsong, som går för 3 poäng. Så det lär öppna upp sig bakåt med andra ord.

Här har vi en mittback som är avstängd i form av Trevor Trevisan, visserligen bara första reserv på mittbacken så inget jätteavbräck men skulle man få problem under matchen med någon av mittbackarna så kommer det märkas avsevärt. Annars är det mest Denilson Gabionetta man pratar om i Salerno-lägret. Målskytten har superform just nu som gjort 5 mål på 5 matcher och ser väldigt bra ut i anfallet. Inga duvungar han har bredvid sig heller utan det är bra klass på anfallet. Nä man har ett bra lag och i långa loppet så tror jag Salernitana ligger före Crotone.

—————————————————————————————————————————————————————–

Crotone har bra form just nu och så har man hemmaplan. Vore ju väldigt dumt ifall man helt plötsligt skulle backa hem och försvara sig när man har självförtroende. Och när till och med defensiven känns svagare än vad offensiven gör. Salernitana må vara nykomlingar men man har ett bra lag och normalt sett så är man favoriter i en sån här match. Speciellt när man har den offensiva kraft i laget sm man har, tänker framförallt på Gabionetta som har superform. Dock är defensiven inte den bästa. Nä jag tror på en öppen matchbild här med flertalet målchanser. Jag spelar Över 2 mål till oddset 1.775. pengarna tillbaka vid endast 2 mål. Så insatsen blir ganska hög här. Avanti!!

 

Testar även ett sidospel till högt odds:
Över 2.5 mål – 2.40 @ bwin – 3/10 Units

/ L’orso