Seriefinal mellan 2an och 1an, det kan inte bli bättre. Sen att det är två lag som gillar att spela fotboll och som har en finfin offensiv vilket gör det hela intressant. En helt öppen match som jag ser det och har svårt att hitta någon vinnare såhär på rak arm, däremot så tror jag vi kommer få se en del chanser. Frågan är väl ifall man har kylan där såhär i första matchen tillbaka från uppehållet. Men det tycker jag man borde ha och jag tror båda kommer näta här.

  • Crotone – Cagliari
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.82 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Crotone är ett starkt hemmalag, näst bäst efter just Cagliari. 8 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Faktum är att man inte förlorat sen den 31a oktober 2015 både hemma som borta så formen måste man ju säga är bra hos hemmalaget. Man spelar även bra och hotar framåt hela tiden där man har formstarka spelare som Ante Budimir (9 mål) och Matteo Ricci (6 mål) framförallt. Sen har vi ett antal spelare som står på 2-4 mål. Man har faktiskt gått mållösa i endast 4 av 21 matcher och gjort 3e flest mål i hela ligan. Så nog tror jag att man kommer göra mål på hemmaplan, trots att det är det bästa laget i ligan man möter. Tycker att det ändå är relativt jämnt då Crotone har hemmafördelen på sin sida. Sen har man rejäl revansch att utkräva från den förnedrande premiärförlusten med 4-0.

Inga större avbräck på skadefronten, där man bara saknar backen Francesco Modesto ändå. Inte heller några avstängningar men man har en hel del som står på tur att bli avstängda.

Crotone    Cagliari

Cagliari leder Serie B med 1 poäng före Crotone och detta kommer bli en riktigt spännande match, någonting säger mig att Cagliari kommer gå härifrån med minst 1 poäng. Man vann i premiären mot Crotone med 4-0, men det var på hemmaplan. Nu är det på bortaplan och där har man inte varit lika starka, samtidigt som Crotone är riktigt starka på sin hemmaplan. Men jag tror som sagt att man tar med sig minst 1 poäng härifrån. Men då krävs det nog att man gör mål då defensiven inte är lagets starka sida direkt och Crotone har riktigt vassa anfallare. Och apropå vassa anfallare så har Cagliari några såna också, till exempel Diego Farias (8 mål), Marco Sau (5 mål) och Nicolo Giannetti (6 mål). Samt målfarliga mittfältare såsom Joao Pedro (6 mål) och Andres Tello (2 mål).

I bortalaget så kan vi stryka anfallaren Federico Melchiorri som är avstängd 2 matcher till. Man har även ordinarie mittbacken Luca Ceppitelli avstängd här. Sen har man fortfarande skada på mittfältaren Daniele Dessena. Såklart avbräck alla tre även om man har rätt bra täckning på mittfältet och i anfallet.

——————————————————————————————————————————————————-

Crotone är starka på hemmaplan och man har gjort en hel del mål här, samtidigt så möter man nu det starkaste motståndet så man får se upp defensivt som kanske inte riktigt ställt på samma prov som nu. Cagliari är alltid målfarliga och livsfarliga på kontringar då man har snabba skickliga spelare. Defensiven är inte att lita på och man saknar viktig mittback dessutom. Tror inte vi får se nåt lag vinna med 3-0 här, utan tror båda gör mål men kan lika gärna sluta 1-1, därför väljer jag bort överspelet här då ett 1-1 resultat mot slutet av matchen är nog båda ganska nöjda med skulle jag tro. Jag spelar Båda lagen att göra mål till oddset 1.82. Insatsen är lite över medel. Jobba!!

/ L’orso