Dags för veckoomgång i Serie B och serieledaren Crotone tar sig an Brescia på hemmaplan. Vi har ett formstarkt Crotone som framförallt på hemmaplan spelat riktigt bra offensivt och jag tror inte vi kommer få se någon sämre insats offensivt ikväll heller. Nu möter man ju ett Brescia som är ganska vassa framåt men inte alls så vassa bakåt, vilket man troligen hade behövt vara mot Crotone på bortaplan ikväll. Lär bli chansrikt där hemmalaget har klar fördel.

  • Crotone – Brescia
  • Spel: Crotone över 1.5 mål
  • Odds: 2.12 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Crotone är serieledare vilket man kanske inte trodde inför säsongen att dom skulle vara efter 9 omgångar. Men spelet har sett väldigt bra ut och framförallt på hemmaplan har man spelat bra och man har trummat på så det står härliga till. 2-1, 4-1, 4-0, 3-0 är siffrorna hittills på hemmaplan och idag möter man ett Brescia som inte har någon bra defensivt spel. Och det borde ju och bara ska Crotone kunna utnyttja på hemmaplan, där man såklart kommer föra spelet i mångt och mycket. Formen är kanon och jag tror vi får se ett offensivt hemmalag i afton.

Man har sina bästa spelare tillgängliga och det finns därför inga ursäkter till att inte göra 2 mål mot ett defensivt svagt Brescia på hemmaplan.

Crotone     brescia new

Brescia var ju som sagt beredda på att spela i divisionen under Serie B tills man då fick en gratisplats på grund av vissa omständigheter, truppen är därför inte någon trupp som känns så värst stabil plus att man har en hel del unga spelare också. Offensivt så kan man absolut hota Crotone, till och med på bortaplan, men defensivt så är man alldeles för svaga eftersom man tappade viktiga spelare i defensiven inför säsongen. Det är bara 2 lag som släppt in mer mål än vad Brescia gjort och då ligger man ändå på en 9e plats av 22 möjliga, säger väl en del.

Även här har vi bra truppstatus där e bästa spelarna är tillgängliga men normalt sett borde det inte räcka till, där man kanske som max kan få med sig ett 2-2-resultat men nja. Tror nog mer på 3-1 i så fall eller 2-1. Men överspelet ger sämre odds än Crotone över 1.5 så fanns inget att orda om där.

————————————————————————————————————————————————————-

Crotone är serieledare av en anledning, och det är för att man spelat bra och underhållande fotboll. Framförallt på hemmaplan då såklart där man öst in mål verkligen. Tror inte på någon förändring ikväll utan man lär fortsätta ösa in mål mot ett defensivt svagt motstånd. Brescia må vara bra offensivt men defensivt ser det alldeles för dåligt ut och det kommer inte hålla i längden vill jag lova. Bara 2 lag har släppt in fler mål än Brescia trots att man ligger hyfsat högt upp i tabellen. Nä jag spelar Crotone över 1.5 mål till oddset 2.12. Insatsen är ganska hög. Köööör Crotone!

/ L’orso