Innan säsongen trodde jag att Avellino skulle ligga före Crotone vid denna tidpunkt. Nu är det tvärtom, och det mycket tack vare att Avellino inte fått fart på sitt anfallsspel. Men det har absolut börjat se bättre och bättre ut och jag tror man kommer hit med gott självförtroende. Men Crotone ska ju absolut inte undersattas trots några poängtapp på slutet. Rolig match att vänta här?

  • Crotone – Avellino
  • Spel: Över 2.0, 2.5 (goal line)
  • Odds: 1.825 @ Bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Crotone har visserligen gjort några mindre bra matcher på sistone som till exempel matchen senast borta mot Pescara där man torska med 4-1 eller näst senast i hemmamatchen mot Brescia där det bara blev 1-1. Annars har man öst in mål på hemmaplan för där trivs man ypperligt. När man nu möter ett Avellino som inte är något lag att lita på defensivt kan jag inte annat än tro att Crotone får fart på sin fina offensiv, igen, som lett till att man ligger där i toppen av tabellen.

I hemmalaget har vi varken skador eller avstängningar och man mönstrar nog sin starkaste elva. Räkna med revansch nu och man siktar såklart på att ta 3 poäng här, tror knappast man är nöjda med 1 poäng.

Crotone    Avellino

Avellino har efter en seg start offensivt sätt börjat komma igång ordentligt. 0-3 senast borta mot Ternana var ett bra svar på det, och innan dess gjorde man flera bra matcher däribland 3-0 hemma mot Ascoli. Men finns all anledning att inte lita på defensiven fortfarande trots att siffrorna säger att det ser bättre ut. Man har dock haft lite mer flyt defensivt helt enkelt. Nu möter man ett Crotone som har en fin offensiv och som på sin hemmaplan kommer gå ut offensivt helt klart.

Till denna match så saknar man troligen backarna Alessandro Ligi och Angelo Rea, där Ligi är helt ordinarie och där Rea är den naturliga ersättaren som även fått hoppa in när andra varit borta. Även anfallaren Francesco Tavano saknas. Avbräck offensivt? Absolut, men han har dock inte varit så bra som man kanske önskat. Finns fler bra offensiva alternativ som gjort det bättre.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Crotone har gjort några sisådär matcher på sistone, men här tror jag man höjer sig ett snäpp mot en dålig defensiv i motståndarlaget. För offensivt är man bra, speciellt på hemmaplan där man öst in mål. Avellino kan dock dom också, offensiven har börjat komma igång och man ser riktigt farliga ut nu. Man kan dock aldrig lita på defensiven, som nu troligen har 2 backar borta dessutom. Tror på öppen matchbild där det lär trilla in mål. Jag spelar Över 2.25 (goal line) till oddset 1.825. Insatsen är ganska hög. Avanti!!

/ L’orso