Intressant match där det är botten mot toppen. Båda lagen är i stort behov av poäng och har inte råd att tappa poäng helt och hållet, skulle man avgå med delad pott tror jag man är nöjd med det bara man inte blir utan helt. Hur som helst så är spelet givet i denna match då båda lagen kommer att gå för seger.

Match: Crewe – Brentford
Spel: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 15/2 16:00

Crewe ligger farligt nära nedflyttning och har endast en poäng till godo ner till Notts County som ligger strax under strecket. Crewe vet vikten av att ta alla poäng man kan speciellt på hemmaplan, man har också tagit en del viktiga poäng i dom senaste matcherna, 3-3 i senaste matchen borta mot Bradford, vinst hemma mot Sheffield U med 3-0, vinst hemma mot MK Dons med 2-0. Man har också förlorat, mot Leyton som ligger i toppen förlorade man med 1-2 hemma vilket var väntat, förlusten mot Tranmere med 1-0 borta var inte rolig då Tranmere ligger strax ovanför Crewe. Hemma denna säsong har det sett sådär ut, 6-4-5 och 19/21 i mål, dock har man endast en förlust på dom sex senaste hemmamatcherna, den mot Leyton Orient. Uche Ikpeazu förväntas spela i denna match trots små skadekänningar, i övrigt inga större bekymmer i laget.

harlee-dean-brentford

Brentford fortsätter att imponera som tabelletta och man har nu totalt 18 matcher utan förlust i ligan, på dom fem senaste har man 3-2-0 och i senaste matchen spelade man 1-1 borta mot Shrewsbury. Laget har nu 63 poäng i toppen och jagas närmast av Wolves på andra platsen som har två poäng mindre så Brentford kan inte på något sätt slappna av än. Borta denna säsong har man spelat 7-5-2 med 21/15 i mål och det finns väl inte så mycket att säga om dagsformen förutom att den är ruggigt svårslagen. Brentford oroas lite av skadebekymmer på försvarsduon Harlee Dean och Tony Craig, läget är oklart om en eller båda kan spela men det lutar åt att någon av dom kommer att vila i denna match. Sam Saunders saknas fortsatt i övrigt inga andra nyheter kring laget.

Det är ju inget snack om saken att båda lagen siktar på tre poäng i denna match, Crewe måste bara ta poäng hemma för att inte hamna under strecket. Brentford har heller inte råd att tappa poäng och behöver verkligen dryga ut ledningen i toppen då Wolves är strax bakom och snart ikapp. Med dagens förutsättningar tror jag att båda lagen kommer att ligga på och inget av lagen har egentligen råd att backa hem hela matchen, man måste framåt för att göra mål och förhoppningsvis plocka med sig poäng hem. Det mesta talar för en uddamåls vinst för Brentford men laget har en tendens att kryssa väldigt mycket på bortaplan. Trots sin dåliga position gör ändå Crewe en hel del mål och även mot dom bättre lagen på den övre halvan. Jag tror helt enkelt att vi kommer att få se båda lagen göra mål i denna match och det är också vad spelet blir, slut resultatet tror jag blir 2-1 till Brendford alternativt 1-1 om Brentfords trend håller i sig.