Crawley toppar tabellen och det mesta ser bra ut i spelet men senast förlorade man. Var det bara en tillfällighet eller går man in i en formsvacka nu? Jag tror mig ha svaret, häng på!


Crawley Town – Barnet
Speltips: Handiacp (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45

Crawley går riktigt bra i ligan och man toppar den efter 22 omgångar. Man ligger tre poäng före Cheltenham som ligger på andra plats. Det är framförallt på sin hemmaplan som man tar sina poäng och denna säsongen har man 9-1-2 som resultatrad och mycket fina 28-11 i målskillnad. Målskillnaden talar ju mycket för mitt spel här då Crawley vinner de flesta av sina hemmamatcher med 2 mål eller fler. Man förlorade visserligen senaste hemmamatchen men jag tror man vänder den negativa trenden fort här och tar en rejäl revansch mot Barnet. Före senaste hemmaförlusten hade man tre raka segrar med 3-0, 5-0 och 4-1. Jag tror på ett liknande resultat här med tanke på Crawleys form före senaste förlusten.

Barnet ligger i bottnen och krigar för sin överlevnad. Det går inget vidare då man har 2 förluster och 1 oavgjord på de tre senaste matcherna. Formen är som ni förstår inget vidare för laget. På bortaplan trivs man knappast då man har 2-2-7 som resultatrad och formen är inget vidare den heller då man har 2 raka förluster 0-4 i målskillnad på dessa två. Senast förlorade man med 3-0 borta mot Dag and Red som ligger nedanför Barnet i tabellen. Nu möter man seriens bästa hemmalag och då lär man knappast få det lätt…