Ett skadedrabbat Coventry skall försöka ta sig an Watford och jag har hittat ett mycket bra odds som måste spelas.

  • Match: Coventry – Watford
  • Tips: Watford 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,02 @ Bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16.00 20/8

Analys:

Coventry har inlett säsongen dåligt och ligger näst sist i tabellen efter de tre första matcherna. Tre raka förluster har det blivit och senast hade laget ledningen in på stopptid men förlorade 1-2 borta mot Crystal Palace. Det var naturligtvis en tung förlust, särskilt när duktige McSheffrey också klev av matchen skadad. Just skador är något som Coventry har stora problem med i dagsläget och kan vara en förklaring till lagets svaga resultat hittills. I backlinjen saknar man Wood, Clarke och Turner. Mittfältarna Deegan och Bell saknas sedan tidigare och viktige forwarden Freddy Eastwood är fortsatt otillgänglig för spel. Den tunna truppen är i nuläget väldigt tunn och Coventry är säkert glada om dom får med sig en poäng i den här matchen, trots hemmaplan.

Watford har inte imponerat särskilt mycket heller men har i alla fall ett lite bättre skadeläge än hemmalaget här. Watford har bara tagit en poäng hittills men dom som följde laget förra säsongen vet att laget är lika bra borta som hemma och kan överraska. Senast förlorade Watford hemma mot West Ham med hela 0-4 vilket kanske var rättvist men siffrorna var lite i överkant. Watford gjorde ändå en bra kämpainsats då och gav aldrig upp och nu tror jag att man vill visa fansen att dom kan bättre. Kanske kan det lossna ordentligt nu när man möter ett relativt svagt, ungt och skadedrabbat Coventry på bortaplan. Iwelumo, Buaben och McGinn spelar inte.

Watford är ett lurigt lag och jag gillar oddset här som måste testas. Coventry är skadedrabbat och tvingas ställa ett ungt och orutinerat lag på benen, det kan straffa sig här.

Lycka till!

//Josef