Coventry är helt under isen för dagen och idag ställs man mot ett bottengäng i Shrewsbury. En seger betyder oerhört mycket för lagen så jag räknar med en öppen match här som kan sluta hur som helst. Jag har hittat ett bra spel!

Coventry – Shrewsbury
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Coventry har det riktigt jobbigt för dagen då man ståtar med 5 förluster på lagets 6 senaste matcher. Lagets försvarsspel har varit genomuselt och 11 insläppta mål på lagets 5 senaste ligamatcher talar sitt tydliga språk. Man har rasat i tabellen och är nu farligt nära nedfyttningsplatserna så en seger här är ruskigt viktigt för laget men det lär inte bli enkelt. Man har mött svagt motstånd den senaste tiden och inte räckt till så en ny injektion vore väldigt bra för laget. Den injektionen har man inför den här matchen då lagets bäste målgörare Callum Wilson är tillbaka i spel igen efter skada. Mycket viktigt för Coventry som utan tvekan kommer höja sig ett par nivåer med honom i truppen!

Motståndarna Shrewsbury är liksom Coventry ruskigt formsvaga för dagen och på bortaplan trivs man inte särskilt bra. Man krigar på i bottnen av tabellen och en seger här är oerhört viktigt för laget som måste framåt när man möter lag som är i ”samma klass” som man själva. Formen är dock genomusel då man ståtar med 1 seger på lagets 8 senaste ligamatcher. Segern kom i senaste matchen borta mot Notts County där man trots underläge med 2-0 efter kvarten spelat vände till seger med 3-2 och nye tränaren Mike Jackson kunde inkassera sin första seger med laget. Det bör ha gett laget nytt självförtroende och det skall bli spännande att se om man fortsätter sin positiva trend här eller inte. Man får klara sig utan mittfältarna Luke Summerfield (26/0) och Aaron Wildig (24/3) som är fortsatt skadade.

Callum+Wilson+Coventry+City+v+Bristol+City+cpuP9iAzQDPl
Med Callum Wilson i laget igen blir Coventry giftiga!

Coventry har spelat över 2.5 mål i 8 av sina 10 senaste matcher och i hela 22 av sina 31 ligamatcher den här säsongen. Man har dessutom gått över linan i 12 av sina 15 hemmamatcher i League One. Motståndarna Shrewsbury har gått över linan i 7 av sina 9 senaste bortamatcher.

Kort summering: 
Coventry läcker bakåt och ställs här mot ett nytänt Shrewsbury. Hemmalaget får tillbaka urviktige Callum Wilson här som säkerligen kommer göra en toppenmatch och höja övriga spelare i laget. Båda lagen är vana vid svängiga och målglada matcher så jag tror inte det blir något undantag här och oddset 1.95 är riktigt generöst hos Bet365!