Reading vann till slut i senaste matchen och frågan är om det var vändningen. Häng med.

Coventry – Reading

Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.50 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-09-24 16:00

Coventry har blandade insatser bakom sig och i senaste matchen förlorade man med 3-0 borta mot Ipswich, 1-2-2 på dom fem senaste och framåt har man inte varit allt för farliga. Hemma denna säsong har man 1-1-1 vilket inte säger mycket. Coventry kommer att sakna, Carl Baker, Gary Deegan, Richard Wood och James McPake. Clive Platt är tillbaka.

Reading har varit en besvikelse hittills och man måste skärpa sig nu och börja vinna igen. Fram till senaste matchen hade man fyra raka förluster och vinsten senast mot Doncaster kom lägligt, en vinst som förhoppningsvis kan vara vändningen för laget. Stämmer det bara för laget så är man duktiga både framåt och bakåt. En vinst och två förluster borta denna säsong.

Frågetecken finns på Jimmy Kebe, Andy Griffin saknas.

Jag tror faktiskt att senaste vinsten för Reading kan ha varit vändningen och att man nu kommer att plocka ett par vinster i tät följd. Coventry saknar en del spelare framförallt på mittfältet och i försvaret, något som får betecknas som ett minus. Oddset ligger på gränsen men får klartecken och tvåan testas.

Lycka till.