Första matchen hemma för Coventry efter en lång period av bortamatcher. Carlisle går trögt och har haft det riktigt svårt på bortaplan i dom senaste matcherna, inte en enda vinst på dom senaste sju försöken. Coventry som spelat stabilt hemma denna säsong bör ses med toppchans i denna match.

Match: Coventry – Carlisle
Spel: Coventry
Odds: 1.86 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 18/2 20:45

Coventry har en hel del blandade resultat i dom senaste matcherna och jakten på play-off har verkligen blivit haltande då man inte producerat som man tänkt sig i matcherna. I senaste matchen föll man borta mot Notts County med 3-0, i matchen innan den vann man borta mot Bristol City med 2-1, förlust mot Leyton innan det och oavgjort mot Preston och Crawley. Bristen på vinster i dom senaste matcherna förklaras en hel del av att man haft ett tufft schema med bortamatcher. I tabellen ligger man nu på en 12:e plats med tolv poäng upp till sista play-off plats. Hemma denna säsong har man spelat 7-4-3 och hemma är man också överlag stabila, mål har man också gjort hemma men också släppt in en hel del med 32/29. Man har också endast två förluster hemma på dom nio senaste hemmamatcherna. Coventry har inför denna match frågetecken på Nathan Delfouneso och Blair Adams, saknas gör också Mark Marshall och Callum Wilson.

coventry

Carlisle har nu endast två vinster på dom sju senaste matcherna, man vann i senaste matchen mot Bradford med 1-0, i matchen innan det förlorade man hemma mot Gillingham med 1-2. Avsaknaden av poäng i dom senaste matcherna gör att man ligger risigt till i tabellen på en 16:e plats, man har endast tre poäng till godo ner till strecket och är inte på något sätt säker än. Borta denna säsong har man spelat dystra 2-4-8 med 10/23 i mål, inte en enda vinst på dom sju senaste bortaförsöken. Den nya anfallaren Nacho Novo hoppas göra debut för Carlisle i denna match, Danny Redmond startar förmodligen också i denna match, Conor Townsend och Chris Chantler saknas fortfarande.

Första matchen hemma för Coventry på ett tag nu och nu har man chansen att komma tillbaka igen inför hemmafansen, hemma denna säsong har man varit stabila och efter alla bortamatcher behöver man en vinst hemma. Carlisle som har en dålig form överlag har inte direkt glänst på bortaplan denna säsong och ska på förhand få det svårt i denna match. Coventry vann senast lagen möttes och Carlisle får nog inkassera den åttonde raka bortaförlusten när Coventry tar tre friska pinnar på hemmaplan.