Sen rek till kvällens sena play-off match i segundan där Cordoba gästas av Valladolid. Tycker spelbolagen är generösa med oddset på det ena laget här och hugger direkt!

  • Match: Cordoba – Valladolid
  • Spel: Cordoba
  • Odds: 2.88 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 22:00

Cordoba kommer in till detta play-off med en kalasform, på de sex senaste matcherna har man statsen 4-1-1. Senast spelade man en högintressant match på bortagräs mot Celta Vigo, där det var i runda slängar tusen passningar och inte ett enda avslut på mål. Detta berodde på att Celta Vigo var klara för primera division vid ett kryss och Cordoba blev klara för play-off. Med tanke på att man fick vila sig rejält där så tycker jag att det är ännu en sak som pekar mot hemmaseger här. Dessutom så var man näst bäst i ligan på hemmagräs denna säsong med siffrorna 14-6-1, vilket är imponerande!

Inga skador enligt spansk media och man kör på som vanligt.

Valladolid bommade en direktplats till primeran med tre poäng och avslutade serien på ett allt annat än övertygande sätt. 1-3 i baken i en direkt avgörande match på hemmagräs mot Guadalajara är ingenting som imponerar, dessförinnan hade man ett 2-2 resultat mot Alcorcon. På bortagräs brukar man dock vara ganska starka och har siffrorna 9-9-3 över säsongen, vilket gör att jag håller ned insatsen till medel.

Bortalaget saknar Manucho som är på landslagsuppdrag, i övrigt är man så gott som ordinarie.


Tycker oddset är väldigt lockande på Cordoba här som har 9-1-0 på sina tio senaste hemmamatcher. Man vill dessutom ha ett bra resultat med sig och borde trycka på framåt.

Testar även 1/10 units på Cordoba -1 (asian), till 5.50 hos bet365.

/e@sy