Formen i spanska andraligan är god och här har jag hittat ett spel som jag går in på direkt, då jag är ganska övertygad om att oddset kommer sjunka fram mot matchstart. Det är Cordoba som möter Real Madrid B och jag går in på ett målspel.

  • Match: Cordoba – Real Madrid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Cordoba tog sig till play-off förra säsongen och har väl inte direkt inlett den här säsongen lika förtroendeingivande. På nio spelade matcher har man en rad på 3-2-4 med en målskillnad på 8-10, detta gör att man är placerade som nummer 14 i tabellen. Man är alltså inget målglatt gäng då man snittar drygt ett mål åt vardera håll per match. Men jag tror det spelar mindre roll denna match då man möter ett Real Madrid B som släpper på tyglarna allt vad det går. Jag såg Cordobas senaste match mot Almeria där man fick stryk med 3-0 och jag tycker faktiskt man skapade en hel del lägen som borde renderat i mål, så helt odugliga är man absolut inte framåt. Man har på de två senaste hemmamatcherna i ligan gjort två mål framåt och gör man det i den här matchen kan jag garantera att den går över 2,5 mål, för några 2-0 vinner man inte med.

Lite svårt att få fram skadeinfo när det är så långt till match men klart är att vänsterback Fuentes missar matchen efter ett rött kort senast, något som givetvis är positivt för ett överspel.

Jesé är verkligen glödhet för stunden.

Real Madrid Castilla slutar inte med sina galna matcher då man förra helgen tvålade dit Las Palmas med 3-2 på hemmagräs. Det här laget har alltså gått över linan i åtta av sina nio spelade matcher, och då har man verkligen krossat den linan vid flertalet tillfällen ska nämnas. Man har ett riktigt bra lag offensivt men det stora problemet är att dessa killar inte är lika pigga på att jobba hemåt. Så allt som oftast blir det stora glapp mellan lagdelarna och motståndet får otroliga ytor att operera på. Det svänger verkligen fram och tillbaka hela tiden och senast mot Las Palmas kunde det lätt bli ett par mål till om skärpan funnits i avsluten. Man har otroliga målskillnaden 17-14 på sina sex senaste matcher, så då förstår ni vad vi har att göra med här.

Något som dessutom är positivt för överspelet är att man får tillbaka herrar Morata och Denis från landslagsuppdrag här, två killar som bidrar enormt till det offensiva spelet. Ännu en sak som är positivt för överspelet är att det finns lite defensiva bekymmer hos bortalaget. Med Arbeloa, Marcelo och Coentrao skadade hos förstalaget så förväntas antingen Nacho eller Casado tillhöra a-truppen i helgen. Lägg därtill att högerback Fabinho är avstängd och vi har skapat oss ett jätteläge för ett målkalas.


Bet365 ligger alltså på skyhöga 1,70 här, ett odds som ni inte kommer få 5 minuter innan avspark. Vi kan jämföra med unibet som lagt sig på 1,55 här som jag som jag tycker är mer vettigt. Men det är bara att tacka och ta emot, skynda fynda!

/e@sy