OBS! Tidigt spelstopp!  Här har vi en match från spanska Segunda division. Jag har saken klar för mig och har hittat ett strålande odds! Häng på!


Cordoba – Real Betis
Mitt tips: 2
Odds: 1.91 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 12.00

Cordoba ligger på 16e plats i tabellen och har 14 poäng ned till nedflyttningsstrecket med 6 matcher kvar att spela. Övriga lag har 5 matcher kvar att spela så det mesta talar för att Cordoba redan har säkrat sitt kontrakt. Man ställs här mot Betis som leder serien men som ligger på samma poäng som Rayo Vallecano men Betis har en match mindre spelad och vid seger här drar man ifrån med tre poäng. Det mesta talar för att Betis spelar i högstaligan kommande säsong. Vid seger här måste Celta Vigo plocka 15 poäng av 15 möjliga medan Betis förlorar samtliga matcher och det lär inte hända. Betis lär ge allt för att vinna den här matchen för att sedan kunna koppla av och njuta av uppflyttningen de sista omgångarna. Självklart vill man även vinna serien och få en större del av priskakan och då måste man vinna mot lag som Cordoba.

Cordobas form är väldigt ojämn. Senast åkte man på stryk borta mot 13e placerade Recreativo och före det kryssade man hemma mot Granada. Före det vann åkte man på storstryk hemma mot bortasvaga Alcorcon med hela 1-4 men det följdes upp av en imponerande bortaseger mot Numancia med 3-0 så man är väldigt ojämna i sitt spel. På hemmaplan har man knappast imponerat den senaste tiden då man har 2 förluster, 1 oavgjord och 1 seger på de fyra senaste matcherna. Förlusterna är mot Alcorcon som tog sin andra bortaseger för säsongen när man besegrade Cordoba med 4-1 och den andra förlusten var mot bortasvaga Numancia som kunde ta sin trejde bortaseger för säsongen så Cordobas spel på hemmaplan imponerar knappast!

Betis går som ett ånglok i ligan och krossar allt för tillfället. Man har fyra raka segrar bakom sig och på de tre senaste matcherna har man 12-1 i målskillnad! Även bortaspelet har börjat funka för laget nu som vunnit 3 av de 4 senaste matcherna på bortaplan. Förlusten kom mot toppkonkurrenten Rayo Vallecano och det är förlåtligt. Senaste bortamatchen vann man mot Barcelona B med hela 0-3 och det är ruskigt imponerande då Barcelona är ett mycket hemmastarkt lag och de var dessutom uppe i 5 raka segrar på sin hemmaplan. Trots det kunde Betis krossa dem och det är ett fint tecken på vilken härlig form Betis har. De bör köra över Cordoba här!

Betis kommer till spel med bästa tänkbara lag och med vetskapen att man vunnit de 2 senaste mötena här mot Cordoba så lär självförtroendet vara på topp!  Tvåan måste testas till det fina oddset.