TIDIGT SPELSTOPP! Spanska Segunda division, Cordoba tar emot Elche här och det två lag med fin form som drabbar samman och jag har hittat ett bra spel här.

Córdoba – Elche
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 12.00

Cordoba slutade på sjätteplats förra säsongen medan Elche slutade på en elfteplats och målsättningen för båda lagen den här säsongen är givetvis att nå minst en kvalplats upp till La Liga. Cordoba har inlett serien med 1 seger och 2 oavgjorda matcher. Det får väl ses som en okej inledning och tilläggas bör att segern togs på hemmaplan och de båda oavgjorda matcherna kom på bortaplan. Likt de flesta lagen är Corcoba bäst på sin hemmaplan och det märkte man inte minst förra säsongen då man tog näst flest poäng av alla lagen på sin hemmaplan.

Motståndarna Elche har inlett serien med 3 raka segrar och har full form inför det här mötet. Resultaten i dessa tre matcher har varit 4-2, 1-2 och 3-1. Som ni förstår så har man en väldigt vass offensiv att tillgå. Lagets stora problem är att hela laget blir offensivt och därmed är man sårbara i sin defensiv och därmed har man släppt in mål i samtliga matcher trots 3 segrar. Man var förra säsongen väldigt bortastarka och var det 6e bästa bortalaget i serien och denna säsongen har man vunnit 1 av 1 match på bortaplan än så länge så det återstår att se om lagets bortaspel är lika bra i år som förra.

Hur som helst så känns den här matchen väldigt öppen på förhand och det förvånar mig inte om det blir en målexplosion. Det enda som talar emot det är Cordobas stabila defensiv. Jag tror dock Elches fina offensiv lyckas göra minst ett mål här och Cordoba bör kunna göra minst ett mål på sin hemmaplan så minst 1-1 bör det bli i den här matchen!

Den som vågar kan lira överspel till högre odds!